Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan dobd fel az otthonodat egy egyszerű vászonképpel?

Az otthonunk állandó kihívás a kreativitásunknak, mindig kellenek újabb ötletek, hogy fel tudjuk dobni lakásunkat. Vannak olyan lehetőségek, melyekkel kisebb beruházással is szebbé varázsolhatjuk környezetünket.                                                                                                               

A fali dekoráció egy-egy felújítás során elgondolkodtatja az embert, mivel tudná díszíteni. Képzeleterőnk nem szab határokat, mikor elkezdünk terveket készíteni. Ma már nagy divat erre a célra a teljes tapéta helyett, egy egyszerű fakeretbe feszített vászonképet használni. Ebben igazán nagy segítség lesz számunkra a tapetaposzter.hu partnercégünk oldala, ahol sokféle megoldást ajánlanak nekünk. 

vászonkép

A képek mindig divatosak maradnak falainkra. Mindegy milyen megoldást találunk, bármi is legyen a kép mondanivalója, fontos hogy jelenlegi lelkiállapotunknak megfelelőt válasszunk. Aki például nagyon család, gyermek centrikus, válogathat a családi fotóiból, amit aztán kinyomtattat. A romantika egy másik lehetőség a fali dekorációban. Aki nyugalmat keres a kép kisugárzásában, egy egyszerű erdei, vagy vízi képet is választhat. A modernebb érzetűek, sokszor dobják fel környezetüket egy városi, vagy égi fotóval. 

vászonkép

Tudnunk kell, bármi nyomtatható a grafikától, a fotókig, csak a megfelelő méretet kell ügyesen megválasztani. Vannak több darabból álló variációk is. Lehet a lakásunk bármilyen nagyságú is, ha jól döntünk a színekben és jól választjuk meg a kép helyét, még a térérzetet is irányíthatjuk vele. Fontos, hogy jól válasszunk, mert lelkünket kényeztetjük döntéseinkkel. Léteznek 3D-s képek is, ezek között is rengeteg lehetőség bújik meg. Az ajánlott weboldalon nagyon sok kép közül választhatunk. A sport, zene, állatok, emberek, tájképek, virágok kedvelői - és még bőven sorolhatnám -, mind megtalálják amit keresnek. A gyermekeink szobájára is különleges kínálatuk van. 

Mint tudjuk mindannyian, nagyon nagyon fontos, hogy egy megfáradt nap után hova érkezünk haza. Az otthonunk elválaszt minket a külvilág tomboló zajától, nyüzsgésétől. Ide térünk megpihenni egy zűrös nap után, ahol szeretnénk újratöltődni, hogy a következő napunkat feltöltve, energiával telve tudjuk elkezdeni. Ezért hát fontos, hogy mivel dekoráljuk otthonunkat. Az igazán jó ötletekkel kényeztetjük lelkünket!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem