Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan készítsd saját kezűleg a karácsonyi dekorációt?

A Karácsony az év legmeghittebb, és legszebb ünnepe. Ezt megelőzi az Adventi időszak, a készülődés, ahol elkezdünk hangolódni az ünnepre, karácsonyi zenét hallgatunk, és feldíszítjük házunkat kívül belül. Ilyenkor előkerülnek a gyertyák az adventi koszorúval, a hangulatos égősorok az ablakokra és a házra, és természetesen az ünnepi dekorációk. Karácsonyi dekoráció nélkül nem ünnep, az ünnep. Ezért a készülődés elején nem árt megtervezni pontosan, hogy mivel és hogyan díszítsük fel otthonunkat. Az ünnepi dekorációt természetesen megvásárolhatjuk készen is. Viszont ha saját kezűleg szeretnéd elkészíteni akkor ez a cikk most Neked szól! Cikkünkben a Your Hobby webshopjának segítségével szeretnénk ötletek adni arra, hogy hogyan készítsd el otthon a legegyszerűbben a karácsonyi dekorációt.yourhobby_dekoraciok

A karácsonyi dekorációk a lakás bármely pontján elhelyezhetők, legyen az ajtón ablakon, dohányzóasztalok tetején, akár a komódok/szekrények tetejét is fel díszíthetjük.

Az első ünnepi dekoráció az Adventi koszorú, ami nagyon jól mutat az étkezőasztalon vagy dohányzóasztalon egyaránt. A koszorút könnyen elkészítheted otthonodban is. Ehhez nincs is másra szükség, mint egy koszorú alapra, ragasztó pisztolyra, ha szeretünk a természetbe sétálni akkor gyűjtsünk be örökzöld ágakat, tobozokat, és szárítsunk le narancs karikákat is. Elkészítésének első lépése, hogy a koszorú alapra kötöződrót segítségével fel rögzítjük a az apróbb darabokra vágott fenyő, tuja ágakat körbe. Elsőre lehet nem lesz a legtökéletesebb, de semmi baj. Minél többet próbálkozunk gyakorlunk annál tökéletesebb lesz. Ha kész az alap, akkor a 4db gyertyatüskét kell elhelyezni rajta, majd a gyertya tüskére pedig mehet is a gyertya. Az alapműveletek után kezdődhet a koszorú dekorálása. Szükséged lesz ehhez a ragasztó pisztolyra, szárított narancs karikákra, és ha még színesebbé szeretnéd varázsolni a koszorúdat akkor bátran ragaszthatsz rá kedves kis karácsonyi fa figurákat, amelyeket tetszőlegesen, saját stílusod szerint festhetsz ki. Feldobhatod még színes karácsonyi dekorációkkal, télies termésekkel is, amelyeket könnyen fel tudod ragasztani pisztolyoddal.

yourhobby_koszoru

Nemcsak asztalodat szeretnéd feldíszíteni koszorúval, hanem ajtódat is, akkor bátran vágj bele a dekorálásba. A koszorú alapja ugyanúgy készülhet zöld örökzöld ágakból is, hasonlóan mint az Adventi koszorúd. Viszont ha letisztultabb dekorációt készítenél, akkor nincs másra szükséged, mint egy polisztirol koszorúra (hungarocell anyagú), szatén szalagra, és dekorációs anyagokra. A koszorút a színes szatén szalaggal körbe kell tekerni, majd ragasztóval a végén könnyen rögzítheted. Mini karácsonyi fa figurákkal, termésekkel nagyon könnyen ünnepivé varázsolhatod. Ha szeretnéd akkor a koszorú közepébe egy dekor műfenyőt is ragaszthatsz, és el is készült a saját készítésű karácsonyi ajtódísz.

yourhobby_gyertya

Az ünnepi dekorációt nem csak a koszorúk, karácsonyfás dekorációk jelentik, hanem az ünnepi fények is. Egy saját készítésű karácsonyi gyertya tartóval egészen biztos, hogy nem lősz mellé. Otthonodat is nagyon feldobja, esténként pedig ha ég a gyertya, kellemes hangulatot teremthet lakásodban. Lássuk mire is van szükséged hozzá; Egy fa natúr gyertyatartóra, amelyet fel dobhatsz termésekkel, szalagokkal, fonalakkal. Ragasztást, dekorálást követően pedig nincs más teendőd, mint kiválasztani a hozzá illő gyertyát.

Ha idén mégsem szeretnéd megvásárolni az ünnepi dekorációt, hanem inkább saját kezűleg szeretnéd elkészíteni, akkor látogass el a yourhobby.hu webshopjába, és szerezz be minden szükséges kiegészítőt a dekoráláshoz. Legyen ez egy közös program akár a gyermekekkel, családdal, készüljetek együtt a Karácsonyra.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem