Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan készüljünk fel az iskolakezdésre?

Ahogy a nyári szünet vége közeledik, ideje elkezdeni az iskolakezdéshez való vásárláson gondolkodni. Mindig nehéz kitalálni, mire van szüksége a gyerekeknek a tanévben, nehogy esetleg kimaradjon valami. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb esélyed van rá, hogy megtaláld a legjobb iskolakezdési akciókat. Ha biztosítani akarod a zökkenőmentes iskolakezdést, akkor látogass el a webszazas.hu weboldalra! 

Tudod, mi a legbosszantóbb mondat a gyerekeknek? Valószínűleg az, hogy vége van a nyárnak. A különböző tanárok különböző eszközöket kérnek, ami megnehezíti a bevásárlást. Vannak olyan dolgok, mint a ceruza és a füzet, amelyekre minden diáknak szüksége van, életkortól függetlenül. De vannak olyan iskolaszerek is, amik lehet az iskolák által megadott listán se szerepelnek. Hogy megkönnyítsük a dolgodat, ebben a cikkben összeírtuk az iskolakezdéshez elengedhetetlen eszközöket!

  1. Nagy tolltartó

Talán csak az egyetemen nincs szüksége egy diáknak annyi íróeszközre, de általánosságban elmondva, minél nagyobb a tolltartó, annál jobb. Ebben a ceruzáktól elkezdve, a tollakon át, a ragasztóig minden elfér, így sosem kell attól tartani, hogy valamit otthon felejtesz!

  1. Automata hegyező

Habár az internet világában élünk, egy hegyes ceruza mindig elengedhetetlen kelléke lesz a diák hétköznapjainak. Korosztálytól és iskola típustól függetlenül, mindenkinek szüksége van egy automata hegyőre, hogy sose okozzon bajt az életlen ceruza!

  1. Radírozható szövegkiemelők

A szövegkiemelő a jegyzetelés alapköve, de a rossz rész kiemelése mindent tönkre tehet. Szerencsére manapság ez az aggodalom a múlté, mivel már léteznek radírozható szövegkiemelők. 

  1. Gél tollak

Ha szeretsz jegyzetelni, akkor valószínűleg te is ismered a különböző színű tollak varázsát. A webszazas.hu weboldalán található gél toll készletben minden elképzelhető szín megtalálható, amivel minden unalmas jegyzetet vagy oldalt feldobhatsz!

  1. A megfelelő szék

Az iskolában való több óra ülés után, valószínűleg otthon is kell pár órát az asztal mellett töltenie gyerekednek, hogy megcsinálja a házi feladatát vagy tanuljon. Emiatt elengedhetetlen egy jó és kényelmes íróasztali szék beszerzése.  

  1. Ébresztőóra

Ha nem megy olyan egyszerűen a reggeli kelés, akkor elengedhetetlen egy megbízható ébresztőóra, főleg, ha te vagy a gyermekeid ébresztőórája. Így elkerületed a reggeli sietséget, kikerülheted a nagy dugót, de ha nem bánod, hogy egy kicsivel előbb kelj fel, akkor segíthet abban is, hogy reggel legyen egy kis időd magadra. Az iskolakezdés a tökéletes alkalom arra, hogy újra értékeld a gyermeked gardróbját és az iskolai felszereléseit. Ha viszont van előre egy terved és listád arról, hogy miket kell megvásárolni, akkor egyáltalán nem lesz stresszes az iskolakezdéshez a bevásárlás. Ebben segítő társad lehet a webszazas.hu weboldala, ahol ezeken kívül, még rengeteg más kategóriában találsz hasznos termékeket!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem