Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan old meg a merevedési zavart?

Sokszor a merevedési zavar kellemetlen téma, de ennek nem kéne így lennie. Ez egy általános dolog, ami sokakat érint, a 40 év alatti férfiak vagy 10%-át. A merevedési zavar hátterében akár lelki okok is állhatnak, ezért fontos, hogy legyen valaki, akivel meg tudod beszélni, és esetleg tanácsot is kérhetsz tőle.  Ezért is írtunk össze néhány dolgot, amivel segíthetsz a merevedési zavarokon. Ha pedig extra segítségre van szükséged, akkor érdemes ellátogatnod a Ferfialom oldalra!

A férfiak tesztoszteron szintje olyan 30 éves kor környékén kezd el csökkeni. Ilyenkor érdemes elmenni egy szakorvoshoz, aki egy vérvizsgálattal megmondja, hogy az esetleges aggodalomnak van-e valóságalapja, vagy nincs. De addig is, íme néhány tipp, amivel tudsz segíteni magadon, hogy jobb legyél az ágyban és teljesebb életet élj:

Az egyik lehetséges oka a merevedéi zavarnak, a sok felesleges kiló. Ez azért van, mert a túlsúlyos emberek állandó terhelésnek vannak kitéve. Ez negatívan befolyásolja a koleszterinszintedet, ami merevedési problémákat okozva kihat a szexuális életedre. Ezzel összefüggésben érdemes odafigyelni arra, hogy mit fogyasztasz. Persze ez igaz általánosságban is, mert fontos, hogy mindenki odafigyeljen a túlsúly miatti esetleges szív problémákra. Az egyik legjobb tipp, hogy sok halat, fehér húst és egyéb fehérjéket, mint például zab, magok, zöldségek fogyassz. A szívbetegség mellett a cukorbetegségre és a magas vérnyomásra is érdemes odafigyelni. A magas vércukorszint károsítja az idegeket és a vér áramlását, ami a péniszbe áramló vért is érinti, a magas vérnyomás miatt pedig beszűkülnek az erek, ami miatt a vér nem tud olyan jól áramlani, ami a péniszt is érinti.

A bűnös élvezetek is közre játszhatnak a merevedési zavarban, mint a dohányzás meg a túlzott ivászat. Ezek olyan nagy befolyással vannak a szervezetre, hogy kutatásokban is kimutatták, hogy a dohányzó férfiaknál kétszer gyakoribbak az erekciós problémák, mint a nemdohányzó férfiaknál, mivel a túlzott dohányzás összehúzza az ereket. A túlzott alkoholfogyasztás pedig a libidóra van nagy hatással, ami miatt nem tudsz jól teljesíteni az ágyban.  A szteroid is egy eléggé addiktív dolog lehet, főleg a férfiaknál. És habár segít abban, hogy minél nagyobb izmokat építhess, amint úgy döntesz, hogy abbahagyod, annak az ágyban is meglátod a kárát.

Most már találunk a piacon olyan alkalmi kapszulákat, amivel javítani tudunk ezeken a problémákon. Ha pedig nem vagyunk tabletta pártiak, krémeket is tudunk vásárolni, amik külsőleg segítenek.

Mindig halljuk, hogy mennyire fontos a rendszeres mozgás meg az egészséges táplálkozás. Ha odafigyelsz, akkor nem csak a hétköznapokban, de intimebb helyzetekben is sokkal tovább maradhatsz fittebb! Ha pedig plusz segítség kell, akkor látogass el a Ferfialom oldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem