Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan válassz a stílusodhoz illő órát?

Nők és férfiak körében is kedvelt kiegészítőnek számít a karóra. Rengeteg márka, méret és dizájn közül tudunk választani. Ezért is fontos, hogy megismerjük a lehetőségeinket, így számunkra a legideálisabb órát tudjuk megvásárolni. Erre az ideális hely a Velekey Ékszervilág, ahol mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb órát.

A karóra típusokat több nagy kategóriára tudjuk osztani, és azok közül választhatunk igényeink és pénztárcánk szerint. Néhány ilyen típus;

·       Kvarc karórák

Ezek a legelterjettebb óratípusok. Mindenki által megfizethetőek, ezért általában egy embernek több is van belőlük. Ez a fajta különösen azoknak ajánlott, akiknek fontos, hogy az óra mindig pontosan mutassa az időt és sokáig hű társuk legyen a mindennapokban. Magyarországon az egyik legnépszerűbb kvarc karóramárka a SEIKO. Mind férfiak és nők számára ideális választás lehet.

·       Luxus karórák 

A luxus karórák nem hétköznapi darabok, nem csak az egyedi megjelenésüket tekintve, de anyagfelhasználásban, teljesítményben és árban is. Ezek a karórák minden évben a toplisták élén vannak, és tökéletes mértékben tükrözik a viselőjük stílusát.

·       Mechanikus és automata karórák

Ezek a típusok az előző két kategória között helyezkedik el árban. Ezen a kategórián belül is megtalálható két típus: a mechanikus, amit mindig fel kell húznod, és az automatát, amit szintén néha be kell állítani. Egyik negatívumuk, hogy minden nap fel kell őket húzni. Ha nem használod őket rendszeresen, akkor meg fognak állni, ezért ezek csak azoknak ajánlott, aki minden nap hordanak órát. Azért is érdemes egy ilyen óra vásárlását alaposan átgondolni, mivel ezek az órák rendszeres, éves karbantartást igényelnek.

·       Divatórák

A nevéből is látszik, hogy ezek az órák népszerűek és inkább a külsőre, mint a belső szerkezetre koncentrálódnak. Emiatt sincsen egy klasszikus forma vagy stílus, az adott trendtől függetlenül változnak. Számos ismert márka közül választhatsz, például a CASIO kollekciójából, ami az elmúlt pár évben nagyon felkapott márkának számít.

·       Sport karórák

A rendszeres mozgás fontos, de nem ajánlatos a mindennapos óránkat sportoláshoz is hordani. Ezek az órák, amellett, hogy az időt mutatják, plusz funkciókkal is el vannak látva, amik mozgás közben hasznos lehet. A legnagyobb különbség köztük és a többi órafajta közül, a szíj. Ezek a szíják általában szilikonból, gumiból vagy műanyagból készülnek, hogy az izzadás ne legyen kényelmetlen mozgás közben.

Soha ne dönts hirtelen óravásárlásnál, hiszen egy darab éveken, de akár évtizedekig is szolgálhat! Hanem fontold meg és gondold végig, hogy mit is szeretnél egy órától. Ha pedig már tudod, akkor látogass el a Velekey Ékszervilág honlapjára, ahol rengeteg óra közül tudsz választani!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem