Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan válassz szőnyeget a gyerekszobádba?

Egy gyermek érkezése nagy port kavarhat a családban, így nem csak lelkünket, de az otthonunkat is fel kell rá készíteni. A baba születésekor a gyermekszoba az a helység, amit kimondottan az ő számára készítünk elő. Figyelünk minden apró részletre, kiegészítőkre, mint például a szőnyege. Amikor még nagyon picike, kiságyban fekszik, igazán csak a saját ízlésünknek adunk teret. Nekik válassz kis méretű, hangsúlyos, kontrasztos fajtát, geometrikus és csíkos stílusút. Amire azért már ekkor is érdemes odafigyelni, az a színek, mert gyorsan fejlődő gyermekünk érzékeli és a hangulata visszatükrözi a körülötte lévő dolgokat. 

gyerekszoba

Fontos, hogy a szoba színvilága nyugtató hatású legyen, hiszen ebben a korban még nagyon érzékeny az idegrendszerük. A választásban segítséget kaphatunk a szonyegtextil.hu oldalán, ahol nagyon szép gyermekszőnyegek találhatóak, a legkisebbtől, a legnagyobbig, minden kornak találunk megfelelőt. Ha már nagyobb a gyerkőc, van kimondottan kislánynak való királylányos, fiúknak sportos, focis, versenyautós, de választhatunk betűs, számos, állatkás, mesefigurás közül is, de akár egyszínűben is gondolkodhatunk. Az autópályás mintázatú és az ugróiskolás például már igen régóta hódít. 

gyerekek

Amikor már nagyobbacska a gyermek és szívesen kúszik, mászik, ami elengedhetetlen a jó fejlődéséhez, már a szőnyeg puhasága, tartóssága és tisztíthatósága is fontos szerepet játszik, hiszen a gyermek mozgása, játéka közben sokat érintkezik vele. A szintetikus szőnyegek minden szempontból megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A könnyebb tisztítás miatt, nyilván előnyösebb rövid, vágott szálhosszúságút választanunk. A darabszőnyeg azért jobb megoldás, mert egyrészt olcsóbb is és könnyen áthelyezhető máshova. A weboldalon igazán szép darabok közül válogathatunk, gondoltak picikre, nagyokra egyaránt. 

gyerekszoba

Sokan nem tudják, hogy a szőnyeg mekkorát dob a szoba hangulatán, ezért nagyon figyeljünk oda megválasztásánál. Nagyobb gyermekeknél célszerű együtt választanunk, hiszen az már az ő kis részlegükbe kerül. Válogassunk, kutakodjunk hát az oldalon, biztosan megtaláljuk amit keresünk. A szőnyeg egy kiegészítő darab a szobába, és ha jól megválasztjuk, igazán felüdítőleg fog hatni a gyermekre. Egy olyan helységet hozzunk neki össze, ahova szívesen visszavonul majd.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem