Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válasszuk ki a megfelelő lyukfúrót?

A burkolás egy nagyon komplex folyamat, amihez szükség van különféle sajátos eszközre, mint a gyémánt lyukfúróra. Mielőtt kezdőként belevágnál a munkába, érdemes lehet egy szakember tanácsát is kikérni, az eredményes kivitelezés érdekében. A modern technikai fejlesztéseknek hála, ezzel az eszközzel a burkolóanyagok vágása precízen és eredményesen elvégezhető, hiszen az alkalmazása sok esetben elengedhetetlen. A Burkolatszintező Webáruházzal most segítünk neked kiválasztani a burkoláshoz megfelelő lyukfúrót!

tls_lyukfuro

Hogyan kell használni a gyémánt fúrófejeket?

Nagyrészt elmondható a gyémánt fúrófejek működéséről, hogy használat során az anyagot finoman porrá őrlik. Ennek következtében tökéletesek lyukak fúrására képes kemény és törékeny anyagokban. Használhatod őket például eltérő fajtájú üvegek, különféle típusú kerámia lapok, porcelán csempék fúrására… stb. Viszont nem megfelelőek a lágyabb anyagokhoz, például fához vagy fémekhez.

A kúpos lyukmaró a tágítás mestere! 

A burkolási tevékenységen belül a lyukfúrás olyan feladat, ami gondos odafigyelést igényel. A technológia fejlődésének köszönhetően a kúpos lyukmaró egy kimondottan szükségszerű eszköz. Még te sem sejted a benne rejlő lehetőségeket! Ugyanis előfordul, hogy egy elkészített lyuk túl kicsi lett, így azt nagyobbra kell tágítani. Itt kerül képbe a TLS CONE kúpos lyukmaró, amivel igényes munkát hagysz magad után! A lyukmaró felépítéséből adódóan a lyukat fokozatosan képes tágítani. A lyukak tágítását kellő összpontosítás és körültekintés mellett kell végezni a burkolólap megóvása érdekében. A kiváló vákuumszemcsés technológiájának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képes és rendkívüli megbízhatósággal működik. Vizes és száraz körülmények között egyaránt megállja a helyét.

tls_gyemantfuro

Magas hatékonyságú vizes lyukfúró

A tökéletes munka elvégzéséhez mindenképpen szükséged van egy príma eszközre, amellyel gyorsan és hatékonyan tudsz dolgozni. A vizes lyukfúró rászolgál a bizalomra. A kemény márvány, a gránit, a kőporcelán és egyéb természetes kövek sem állják az útját. A TLS MAGNUM különleges mátrix kötéssel rendelkezik és magas minőségű szintetikus ipari gyémántokat tartalmaz. Kizárólag vizes körülmények között alkalmazható, ezáltal hosszú ideig szolgál majd. Egyszerű használata miatt megéri a macerát, amit a vizes hűtése okoz. Tedd próbára bátran és élvezd az előnyeit!

Gyémántszemcsés lyukfúró nélkülözhetetlen típusai:

A lakásfelújítás gyakran állíthat eléd újabb kihívásokat, ha a burkolatba eltérő méretű lyukakat kell készíteni. Legyen szó a csempelapok alakításáról a TLS VIPER-PRO gyémántszemcsés lyukfúró nagyszerű megoldást kínál az akadályokra leküzdésére. Szerencsére vizes és száraz körülmények között egyaránt alkalmazható, ezért igen közkedvelt eszköznek számít. Leggyakrabban sarokcsiszolóhoz, de a HEX 6 szögű befogatással fúrógéphez is lehet kapcsolni. Stabilan működik, ha megfelelő fordulatszámon van használva. Mivel szigorú minőségellenőrzést követően kerülnek ki a termékek a piacra, így te is a legjobbhoz juthatsz hozzá!

tls_burkolat

A fürdőszoba és konyha borítása akkor szép, ha teljesen egyenletes, valamint a szerelvényeknek szánt hely gondosan van előkészítve. Itt jut szerephez a TLS COBRA-PRO XL gyémánt lyukfúró, amire bármikor támaszkodhatsz. Ha kábeleket, kisebb-nagyobb csöveket szeretnél átvezetni, vagy konnektorokat, kapcsolókat és csaptelepeket akarsz felhelyezni a megszokottnál hosszabb munkamenetre, segítségedre lehet. A sokkal keményebb és vastagabb átmérővel rendelkező lapok és természetes kövek igen komoly kihívások elé állítják a mesterembereket. Ez az eszköz hatékony megoldást nyújt a felmerülő gondokra. A gyors, sima lyukfúrás mestere. A gyémánt lyukfúró M14-es menettel csatlakoztatható a sarokcsiszolókhoz. A szerszám száraz körülmények között ugyanúgy bevethető, de a vizes alkalmazás megnöveli az élettartamát és javítja a hatékonyságát!

Ha építkezel, lakást újítasz fel, vagy csak a fürdőt akarod átalakítani, és minőségi munkát szeretnél végezni, hogy hosszú évekig élvezhesd a munkád gyümölcsét, ahhoz elengedhetetlen egy kiváló gyémántszemcsés lyukfúró! Ahhoz hogy birtokodban legyen egy ilyen szuper eszköz nincs más dolgod mint körülnézni a Burkolatszintező Webáruház oldalán, ahol minőségi szerszámok széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem