Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válasszuk ki szőnyegünk színét?

Mi az első dolog, amin megakad a szemünk, ha belépünk egy szobába? Lehet egy gyönyörű festmény a falon, vagy egy hívogató kanapé, de mi is az valóban, ami otthonossá, kényelmessé és egyedivé teszi lakásunkat, ami a személyiségünket és stílusunkat könnyen tükrözi?

szonyeghaz szonyeg

A szőnyegünk sokat elmond rólunk. Mindenki a saját ízlésének megfelelő kárpitot szeretne, ami illik az adott helyiség karakteréhez. Imádja a minimalista stílust, így az egész ház ennek megfelelően van berendezve és nem akarja, hogy szőnyege elrontsa az összhatást, amit olyan sokáig tartott kialakítania? Nem lőhet félre egy azonos színhatású kárpittal, ami szürke, fekete vagy fehér, illetve ezek színkombinációival. Ilyen esetben leginkább az a kérdés, hogy a shaggy szőnyeget, – ami azt az érzést kelti, mintha felhőkön járnánk – vagy az örök „klasszikus” kárpit mellett tesszük le a voksunkat. A SZŐNYEGHÁZ mindkét esetben kiváló minőségű alternatívát kínál a vásárlók számára.

Ha azonban esetleg egyhangúnak találná már a szobáját, egy élénk, vibráló szőnyeggel, - legyen akár egyszínű, vagy mintás - könnyen vidám hangulattal töltheti meg a teret. Ugyanúgy nem mindegy, hogy milyen bútorokkal van berendezve egy lakás. Az antik garnitúra tulajdonosai felelősséggel tartoznak, hogy méltó és elegáns szőnyeget helyezzenek el a műalkotások közé, míg a modern bútorokkal rendelkezők szabadabban válogathatnak a színek és minták között. Már ebből látszik, hogy több mindent figyelembe kell vennünk, amikor szőnyegvásárlás mellett határozzuk el magunkat. Nincs két egyforma lakás, ugyanúgy egyforma ízléssel és igényekkel rendelkező ember sincs, vagyis a szempontokat a saját szükségleteinknek megfelelően kell sorba állítanunk.

Azok a személyek, akik egy letisztult, kevésbé dekorált szobába keresnek kárpitot, számukra kétféle út létezik. Itt kerül képbe leginkább az egyén stílusa és személyisége. Ha tartani akarjuk az egyszerűséget, eleganciát, akkor egy visszafogottabb, lágyabb színű, szőnyeg tökéletes választás, ha ragaszkodunk, hogy legyen rajta mintázat, akkor az apró cirádák megteszik a hatásukat. Viszont akkor, ha energikusabbá akarjuk tenni a teret, akkor megfontolandó egy erősebb, a környezetből jobban kitűnő szín vagy akár minta gondolatával kacérkodni.

szonyeghaz szonyegek

Akik ezzel szemben egy olyan helyiségbe keresnek szőnyeget, aminek már így is elég gazdag a színvilága és nincsenek szűkében a dekorációnak sem, őnekik érdemes elgondolkodni, hogy szándékoznak-e még több színt és mintát bevinni az otthonukba. Ha nem szeretnénk, hogy a túl sok szín káoszt okozzon, de meg akarjuk tartani a szobából áradó hangulatot, akkor a legjobb döntés, hogy kiválasztjuk a bútorok és díszletek domináns színét és olyan egyszínű kárpitot keresünk, ami ezzel megegyezik.

Nem utolsó szempont, hogy melyik helyiségbe szánjuk a szőnyeget, mivel a legtöbb háztartásban a praktikusság egy élenjáró tényező. Ahol étkezünk oda egy könnyen tisztítható és kevésbé kényes színt ajánlott választani, azaz nem a legokosabb döntés egy fehér kárpitot az étkezőbe tenni, vagy ahol könnyen összemaszatolódik. A hosszú szálú szőnyeg leginkább a hálószoba és a gyerekszoba sajátossága, mert kit ne vonzana az a csoda, hogy elterüljön és pihenjen rajta egy kicsit?

Természetesen a legfontosabb az, hogy mi jól érezzük magunkat otthonunkban és úgy nézzünk körbe, hogy ez „én vagyok, az én alkotásom”, ne pedig másoknak akarjunk megfelelni. Azonban, ha az utóbbi időben a számtalan otthon töltött nap alatt sikerült kikoptatnia régi szőnyegét és szeretne beruházni egy újba, abban az esetben keresse fel a https://szonyeghaz.com/ oldalát, mert ott könnyen talál az ízlésének megfelelő kárpitot.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem