Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válasszunk fogantyút a bútorainkra?

Bútoraink kiválasztása során sokunk kedvelt momentuma a hozzájuk tartozó fogantyúk megválasztása. Voltaképp ezzel határozzuk meg a külcsínt. Irdatlan mennyiségű termék áll rendelkezésedre, melynek köszönhetően megtalálhatod a legjobban hozzád illő darabot. Szerencsére nincsenek meghatározott szabályok, amelyeket be kell tartanod a szekrény fogantyúinak kiválasztásakor. A Vasalatwebshop segítségével összegyűjtöttük neked azokat a szempontokat, amelyek alapján a legjobb döntést hozhatod meg fogantyú vásárlás során. A webáruháznak köszönhetően a legmagasabb minőségű termékektől egészen az egyszerű funkcionális szerepet betöltő fogantyúkig válogathatsz.

vasalatwebshop_1

Bútortípusok

Az első szempont, amit figyelembe kell venned az a bútor típusa: Tudnod kell, hogy fiókra, nyílóajtós szekrényre akarod-e felszerelni, az ajtó oldalra vagy felfelé nyílik, esetleg tolóajtós, mert eltérő markolat illik a különböző nyitási technikákhoz! Továbbá számításba kell venned a bútorok méretét is, hiszen egy több méter magas és széles bútoron tuti nem mutat jól egy mini gomb, viszont egy kisebb berendezésen annál inkább! Természetesen, így szükséges az objektum méreteihez választani ezeket a kiegészítőket.

Stílus

Egy archaikus, hagyományos megjelenésű lakásba célszerű hasonló stílusú fogantyút választani, hogy az tökéletesen passzoljon az antik közeghez. Ezen markolatok azt a hatást keltik, mintha egy múlt századi világba csöppentél volna. A modern világunkban a letisztult, elegáns megjelenés mellett a tarka, színes mintákkal díszített fogantyúk is egyaránt jelen vannak. Temérdek minta, forma, szín, méret és stílus áll rendelkezésedre!

vasalat

Helyiség

Talán a legfontosabb szempont mind közül az, hogy milyen helyiségbe szándékozod felszerelni a fogantyúkat. Hiszen abszolút nem mindegy, hogy egy magas páratartalmú helyiségbe, a hálóba vagy gyermekszobába szánod őket. Minden szobának, térnek megvan a maga jellegzetes, sajátos igénye és stílusa, amiről nem szabad megfeledkezni!

A fürdőszobákba, mellékhelyiségben olyan fogantyút tanácsos választani, amelyek jól tűrik a nedvességet: például műanyagból, rozsdamentes acélból vagy alumíniumból  készült darabokat. Gyerekszobákban a színes bútorfogantyúk lehetnek a befutók. A gyerkőcök jól érzik magukat színes tárgyak közelében, ami a lelkivilágukra jó hatással van, így nyugodtabbak lesznek és otthonosabban érzik magukat a szobájukban.

Az irodába a mutatós, különleges anyagú bútorfogantyúk illenek. Elsőrangú, páratlan hatásuk végett komolyabbnak, sikeresebbnek láthatják az üzletembereket. Eme típusok közé tartoznak a különféle bőrből készült fogantyúk, mivel ezek nagyban eltérnek a hagyományos fém és műanyag fogantyúktól, magukra vonzzák a tekinteteket.

A konyhák keresett bútorfogantyúi a porcelán fogantyúk, melyek kifejezetten ebben a helyiségben mutatnak jól. A porcelán mellett a matt és a fekete színű fogantyúk is közkedveltek!

vasalat_fogantyu

Használat gyakorisága

Nélkülözhetetlen tényező továbbá az igénybevétel. Tudniillik más fogantyú való saját otthonodba, más az irodába. Mindazonáltal a fogantyúk nagy többsége igen strapabíró, ezért a választás során az anyagát ajánlatos figyelembe venni. Otthonodba fémből, műanyagból készült darabokat érdemes felszerelni. Irodába választható bőr fogantyú, hiszen rajtad kívül maximum 1-2 ember fogdossa ezeket a bútorelemeket, így nem kell attól tartani, hogy könnyedén bepiszkolódik vagy elhasználódik. Exkluzív és elegáns megjelenése tökéletesen kiemeli környezete egyediségét és különlegességét.

A szekrény fogantyú valóban a konyha ékszere; így nem veheted félvárról a megválasztását, a fent említett szempontok alapján bátran nézz körül a Vasalatwebshop oldalán, ahol minőségi termékek széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem