Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így emeld lakásod értékét gyorsan!

A lakáseladás előtt a legtöbben hajlamosak vagyunk gyorsan túl lenni a dolgokon, hiszen az esetek túlnyomó többségében valamilyen magasztosabb célunk van a beérkező összeggel (új házvásárlás, költözés stb.). Ezzel azonban az az egy probléma van, hogy így rendre áron alul tudunk csak megválni ingatlanunktól.

Ez azonban könnyedén elkerülhető akkor, ha az eladás előtt fektetünk egy kis pénzt az igazán látványos mégis költséghatékony felújításokra. Írásunkban ezeket szedtük össze!

 

Ablakcsere

 

 

Az ablakcsere egy átlagosan 2 nap alatt elvégezhető, jól számítható felújítás, ami a sokszorosát hozza vissza a lakás eladásakor. Fontos a megfelelő brigád és a általános igényeket kielégítő ablaktípusok választása, így nagyon vonzóvá tudjuk tenni lakásunkat a többi piaci versenytárssal szemben.

 

Fürdőszoba felújítás

 

 

A fürdőszoba az egyik legtöbbet firtatott helyiség a lakáseladás szempontjából, hiszen ahány ember annyi féle szokás és ízlés. Fa belevágunk a felújításba, célszerű a vezetékhálózat felülvizsgálásával kezdenünk, majd fokozatosan haladni a szaniterek, a csempék, a wc és a bútorok irányába.

Tartsuk szem előtt azt a tényt, hogy ilyen esetben nem magunknak újítunk, hanem a leendő vásárlóknak, ezért célszerű egy kisebb közvélemény kutatást tartanunk ismerettségi körünkben, illetve kikérni a szakemberek tanácsát is, hogy mik a trendek, ki milyen fürdőre vágyik.

Egy többfunkciós és jól eltalált fürdő akár milliós nagyságrendet is dobhat lakásunk árán, persze ez esetben a befektetés összege is magasabb, de még így is bőven megéri belevágni.

Tisztasági festés

 

 

A festés a fent említett helyzetben rendre elhanyagolásra kerül, hiszen úgy vagyunk vele, majd a következő lakó úgyis olyanra festi a falakat, amilyenre akarja. Ezzel nem is lövünk mellé, azonban melyik lakás marad meg emlékezetünkben, az amelyikben minden szoba más színű és a falak itt ott megkoptak, elszíneződtek, esetleg meg is sérültek? Nem igazán.

Vállaljuk be ezt a kisebb költséget és végeztessünk el egy tisztasági festést (lehetőleg fehérre, vagy valamilyen enyhe, simulékony színre), hogy a leendő vevő egy tiszta és hívogató vásznat lásson falainkba, ne egy felújítást igénylő felületet.

 

Burkolatok cseréje, felújítása

 

 

Végül, de nem utolsó sorban követezzen a talán leglátványosabb befektetés, ami azonnal képes emelni az eladandó ingatlan értékén. Ez nem más, mint a burkolat felújítás, ami viszonylag kisebb költségvetésből is kihozható.

Törekedjünk az egységes és nagy felületek kialakítására, a színek legyenek visszafogottak. Ahol lehet, alkalmazzunk járólapot és parkettát, hiszen e két burkolat felel meg mostanában leginkább az elvárásoknak! A burkolatok lerakásakor lehetőség szerint alkalmazz olyan burkolatszintező rendszert, amely nem csak könnyebbé teszi a munkát, de olyan precizitást és szépséget kölcsönöz, amit semmi más!

E szintező rendszerek közül is kiemelkedik a TLS burkolatszintező rendszere, amely ergonomikusan kialakított fogójával, és professzionálisan megtervezett és kivitelezett ékeivel és talpaival nemzetközi minőségű felületek hozhatók létre!

A TLS burkolatszintező webáruházában könnyedén megtalálod az említett burkolatszintező rendszereket!

Összeállításunk végére érve láthatod, hogy a felújítási munkálatok elvégzésével sokkal versenyképesebbé teheted lakásodat, ami az eladási ár megállapításakor fog a leginkább mosolyt csalni arcodra! Vágj bele és hidd el, jól fog jönni az a plussz pénz következő célod eléréséhez!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem