Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így készíts fel a gardróbod a tavaszra!

Végre itt a tavasz és a jó idő is! Itt az ideje, hogy a kedvenc, színes, tarkabarka, vékonyabb ruhadarabok előkerüljenek a gardróbod rejtekéből! A vastagabb téli holmikat pedig száműzhetjük a szekrény mélyére. Általában az embernek se ideje, se pénze nincs ahhoz, hogy állandóan nyomon kövesse az aktuális divatot! Az Üres Póló Webáruházzal most összegyűjtöttük neked azokat a költségkímélő praktikákat és darabokat, amelyekkel mindig divatos és naprakész lehetsz!

Szelektálj!

Mindenki tisztában van vele, hogy a tavasz a nagytakarítás ideje, ráadásul ez idő tájt célszerű a ruhatáradat is felfrissíteni. Fölösleges, hogy a szekrényed polcai leharcolt, divatjamúlt, kinőtt ruháktól roskadozzon, szabadulj meg minden olyan göncödtől, aminek már nem veszed hasznát, így sokkal átláthatóbbak lesznek a fakkok, és könnyebben találod meg reggel a viselni kívánt darabot!

urespolo_szinek

Fókuszálj az alapdarabokra!

Azok az alapdarabok, melyek nélkülözhetetlenek minden nő komódjából, a sikkes és funkcionális ruhatár legfontosabb részét képezik: a világos póló, a fehér ing, a legging. a ceruzaszoknya, egy pár klasszikus fekete magassarkú, lapos talpú cipő, a kardigán és a blézer. Az itt megemlítettekre gyakran van szükség, hiszen bármilyen stílushoz illeszkednek, és kitűnően variálhatóak más ruhadarabokkal. A semleges, lágy árnyalatú, valamint földtónusú ruhák nélkülözhetetlenek egy nő szekrényéből. Fontos, hogy ezekre a színekre fektess nagy hangsúlyt, mert ezek az árnyalatok bármikor könnyedén kombinálhatók egymással, ezen kívül pedig soha nem mennek ki a divatból, plusz simán feldobhatod élénkebb színű kiegészítőkkel!

A réteges öltözködés fontos!

Manapság az időjárás egyre kiismerhetetlenebb: a napon “megsülünk”, az árnyékba pedig olykor “halálra fagyunk”! Ezért lehetőleg olyan ruhatárat és napi szettet állíts össze, melyben könnyedén vegyíthetőek a darabok! Mindenképp gondolkozz rétegekbe, hogy a megjelenésedet napközben is egyszerűen át tudd alakítani. Akár nappaliról éjszakaira, vagy kényelmesről elegánsra, és a nap bármely szakában helytől függetlenül tudj igazodni az időjárás viszontagságaihoz. Érdemes elsajátítani az okos, réteges öltözködés szabályait! Egy könnyű tavaszi ruha viselése blézerrel vagy kardigánnal, továbbá  a hosszú ujjú póló -mellény kombináció is nagyszerű párosítás lehet.

Vásárolj okosan!

Első lépésként határozd meg azt, hogy mennyit fogsz költeni, nézz utána az interneten az időszerű kínálatnak, majd gondold végig, melyek azok a darabok melyek közel állnak a stílusodhoz, ezt követően nézd végig a gardróbodat, hogy mi az, amire valóban szükséged van. Ha ezekkel meg vagy, készíts egy listát a beszerzendő darabokról, így nem fogsz feleslegesen pénzt szórni!

Vigyázz a „trendi” darabokkal!

A potenciálisan feltűnő-eltűnő extrémebb trendeket, melyek nyilvánvalóan nem illenek a személyiségedhez, kerüld, mert ezek hirtelen jönnek és hirtelen mennek is el. Egy idő után pedig cikis lesz viselni őket, és csak felesleges pénzkidobás volt a megvásárlásuk.

urespolo_stilus

Fejezd ki önmagad!

Az öltözködés az egyik legjobb módja az önkifejezésnek, amellyel felszínre hozhatod a személyiséged beszéd nélkül. Soha ne ess abba hibába, hogy másokat lemásolj, inkább dobd fel a szetted hozzád illő darabokkal! A legfontosabb szabály, hogy kísérletezz és találd meg a saját egyéniséged, amelyet bátran felvállalsz a “nagyközönség” előtt is!

Ha kedvet kaptál egy kis tavaszi szekrény frissítéshez, és imádod az egyszínű darabokat, akkor bátran nézz körül az Üres Póló Webáruház oldalán, ahol minőségi ruhadarabok széles választéka vár! A felsők és nadrágok mellett, sportosabb termékeket is találsz!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem