Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így készülj fel a nőnapra!

A nemzetközi nőnapot minden évben március 8.-án tartjuk, egészen 1917 óta. Ezen a szép napon a nők iránti megbecsülést, és tiszteletet ünnepeljük. A férfiak ilyenkor kedveseiknek, édesanyjuknak, leány gyermekeiknek, kedves rokonaiknak virággal, vagy hasonló kis aprósággal szoktak kedveskedni. Évről évre egyre nagyobb hangsúlyt kap a nemzetközi nőnap. Ezzel együtt az ajándékozási szokások, az ajándékok típusa is nagy fordulatot vett az évek alatt.

gorilla_virág

Régen az akkori hagyományok szerint a nőket ezen a napon egy szál szegfű virággal köszöntötték. Ám napjainkban a férfiak nagy része kedves, személyre szóló ajándékkal szeretné meglepni Kedvesét, női családtagjait. Cikkünkben a Gorilla Store webshopjának segítségével most szeretnénk különleges ajándék ötleteket adni nektek arra az esetre, ha valami egészen különleges ajándékkal lepnéd meg a szeretett nő ismerőseidet a környezetedben. Az élő virág még mindig nagyon népszerű ajándék, ám egyre elterjedtebb hogy a nők egy kedves kísérő ajándékot kapnak hozzá.

Lássunk hát nagyszerű ajándék ötleteket, amelyekkel egészen biztos, hogy nem lősz mellé.

gorilla_edesseg

Különleges édesség

A nőnapon az élő virágokat követően az édességek a második legnépszerűbbek, amiket ilyenkor a férfiak vásárolnak. Azonban nem illik a régi hagyományok szerint ilyenkor bonbont adni a hölgyeknek, ám ez az ajándék ötlet mégis kedvez az édesszájú hölgyek számára. Ha idén szeretnéd valami különleges édességgel meglepni a hölgyeket, akkor válassz számukra a különböző ízű, alkoholos gumicukor boxok közül. Ezekkel a különleges édességgel nem mindennapi örömet szerzel.

gorilla_szerum

Különleges szépségápolási termékek

Köztudott tény, hogy a szebbik nemnek az egyik otthoni kedvenc tevékenysége a szépítkezés, sminkelés, hajápolás. A hölgyek nagyon sokat törődnek magukkal, hajuk és bőrük ápolásával, szeretnének mindig csinosan kinézni. Ezért egy nagyszerű ajándékötlet számukra a különböző, prémium minőségű ápoló termékek, amelyekkel biztosan nagy örömet lehet szerezni. A bőrápolás nagyon sok nő életében egy fontos feladat, ahhoz hogy fiatalságukat és bőrük feszességét hosszabb ideig megőrizzék különböző termékeket, krémeket szereznek be. Ezért egy C vitaminos szérum az arc bőrre, remek kísérő ajándék lehet ezen a szép napon. Azonban a nők nemcsak bőrük ápolására fordítanak nagy hangsúlyt, hanem hajuk rendszeres gondozására is. Remek ajándék ötlet lehet a hajápoló szérum, akár hajvasaló, amivel napi szinten formázhatja hajkoronáját. A legérzékenyebb arcbőrrel rendelkező nőknek kiváló és egyben hasznos ajándék lehet a speciális szérumok egyike, amivel nap mint nap ápolhatja bőrét, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően megszabadítja arcát a pattanásoktól is.

Különleges ékszerek

gorilla_ekszer

A legtöbb nő rajong az ékszerekért, s így nap mint nap viseli is ezeket a csodálatos kiegészítőket. Ezért nem csoda, ha ilyen ajándékkal rettenetesen nagy örömöt okozunk nekik. Egy swarovski fülbevaló, vagy egy rózsakvarc csakra karkötő, rózsakvarc ásvány karkötő remek választás lehet az idei nőnapon. Ám nemcsak az ékszerek lehetnek stílusos kiegészítői a nőknek. A csajos, színes órákat is örömmel viselik a hölgyek nap mint nap, különösen akkor ha sportolnak is rendszeresen. Ezért nagyszerű választás lehet egy okoskarkötő, ami kellemes színének, kinézetének köszönhetően viselhető hétközben munkába is és sportolásnál egyaránt.

Ha szeretnéd az idei nőnapot feldobni, és a virág mellé szeretnél különleges kísérő ajándékot venni szeretett hölgy Kedvesednek, akkor látogass el a gorillastore.hu webshopjába, és válogass a több száz remek ajándékötlet közül. Varázsolj idén örömteli napot március 8.-án szeretett hölgyed számára.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem