Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így lesz hosszú élete a telefonodnak!

Szerencsére a mai okostelefonok úgy vannak kialakítva, hogy állják a modern élet nyüzsgését. Mindazonáltal, ha nem figyelsz oda, könnyen egy tócsában köthet ki, vagy éppen a kutya szájában. Tudatossággal elkerülhető a legtöbb balesetet és a különböző óvintézkedések minimalizálják ezeknek az esélyét.

Tudod, hol van a telefonod? Vagy épp milyen veszély lappang a közelében? A pult szélén hagytad? Elérheti-e kíváncsi gyermeked, vagy kis kedvenced? Vajon levetted a kocsi tetejéről, ahova tetted, amíg a cuccokkal bajlódtál? A Bluedigital Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked azokat a lépéseket, amellyel telefonodnak hosszú élete lehet és elkerülhetővé válik a baj!

bluedigital_tok

Mindig figyelj a zsebekre!

Semmiképp ne tedd a kulcscsomót és az aprót ugyanabba a zsebbe, ahol az okostelefont tartod, mert könnyen megkarcolódhat. Amennyiben nagyon feledékeny vagy és mindent egy helyre pakolsz, akkor érdemes üvegfóliát beszerezned, hogy megóvd a karcoktól/töréstől! Választhatsz sima és a teljes képernyős üvegfóliát. A teljes képernyős üvegfóliák jellemzően fekete kerettel rendelkeznek, pontosabban fedik le a kijelző széleit, azonban drágábbak, mint a sima üvegfóliák, amik általában pár mm-el kisebbek, mint a kijelző. A farmer zsebeit mosás előtt csekkold le, nehogy véletlenül kimosd a készüléket. Előfordulhat, hogy csak lazán a zsebedbe csúsztatnád a telót, de a padlón köt ki.

Farmert hordva a zsebben lévő mobil nagy veszélynek van kitéve, mert egyrészt ráülve összetörheted, másrészt könnyedén landolhat a Wc csészében, ha a szükség szólít, ami drága mulatság, ezért is légy óvatos a Fürdőben!

Számos veszély leselkedhet a mobilodra, csúszós mosdókagylótól, a fürdőkádig. Szóval a legjobb, ha teljes mértékben távol tartod a telefont a fürdőtől.

Szerezz be védőtokot!

Ha szeleburdi vagy kapkodó típus vagy, esetleg olyan helyen dolgozol, ahol nagy a pörgés, akkor szükséges védőtokot vásárolnod. Minél tevékenyebb vagy, annál szívósabb védőtok passzol hozzád, hogy telefonod maximális biztonságban tudd! Ma már tengernyi darab található a piacon, különböző stílusban, vastagságban, anyagban, amik változó mértékben védik a telefonodat. Nézzünk meg közösen párat, hogy megkönnyítsük neked a választást:

Vegyük például a Xiaomi mi note 10 pro tokok, amik a típus telefonnal kompatibilisek, minden kivágás a helyén és méretpontos. Por és ütésállóságot adnak a készüléknek. Könnyedén elérhető, a kamera és ujjlenyomat olvasó is.

bluedigital_iphone13

iPhone 13 Pro tokok

Általában vékony és elegáns telefonos tokok, amelyek védik a készüléket károsodás ellen, és továbbá van egy csúszó burkolat a hátsó kamera számára, így a kamera üveg védett a karcolások ellen. Egyes darabok fedéllel ellátott rugalmas keretből, kemény hátlapból és kamerás borításból állnak. A megerősített sarkoknak köszönhetően strapabíróbbak. Mindig pontos kivágásokkal vannak ellátva, így biztosítják a szabad hozzáférést.

Samsung Galaxy tokok

A Samsung Galaxy A72 tokok esetében sincs másképp, mint az előzőeknél. Hiszen kompatibilis paraméterében a leírt telefonnal. Minden kivágás a megfelelő helyen van, por és ütésállóságot ad a készüléknek, a kamera és ujjlenyomat olvasó is. A Samsung Galaxy A52 tokok egyes típusai az okostelefont megvédik a karcolásoktól és károktól egy egyedi anyagi bélésnek köszönhetően. A víznyomtatási technológiában készült eredeti minta rendkívül esztétikus és rezisztens a kopásnak.

bluedigital_iphone11

iPhone 11 tok

Az iPhone 11 tokok kaphatóak ebben a kategóriában, óriási választékban. Legyen szó átlátszó, szilikon, bőr, műbőr, műanyag telefontokról fekete, fehér, piros, arany, rózsaszín vagy egyéb színekben. Menj biztosra! Előzd meg a leejtésből eredő károkat egy olcsó és trendi tokkal. Gondolj csak bele a karcmentes, hibátlan készülék mindig többet ér, ha esetleg lecserélnéd a régi készüléket.

Ha észben tartod a fenti lépéseket, és felvérteznéd a készülékedet a megfelelő védelemmel, akkor bátran néz fel a Bluedigital Webáruház oldalára, ahol minőségi kiegészítők széles választéka vár! Egy kis odafigyeléssel és észben tartva a tippeket, a telefonod sokáig szolgál majd téged!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem