Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Így öltöztessük a körmöket is ünneplőbe

Nyakunkon vannak az ünnepek, néhány nap és itt a Karácsony. Már szinte mindennel megvagy: Összeállt már az ünnepi menü, a rokonlátogatás időpontjai is egyeztetésre kerültek, de nagy sürgés-forgás közben alig jutott idő magadra. Hoppá! Még a manikűrösödnél is beteltek a helyek, viszont az ünnepi szettedhez elégethetetlen lenne a hozzá passzoló, csodálatos manikűr! Szerencsére nem kell aggódnod, mert a Netklikk Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked lépésről lépésre, hogyan tudod könnyedén a körmeidet is ünneplőbe öltöztetni.

netklikk_keszlet

Gél lakkozás menete: csináld úgy, mint egy profi!

Napjaink egyik legnépszerűbb lakkozási technikája a géllakkozás, ami többek között tartósságának, egyszerűségének, természetességének is köszönhető. Az elkészítése egyszerű, de nem árt alaposan felkészülnöd rá. Minden lépést pontosan ismerj meg, mielőtt belevágsz az otthoni gél lakkozásba!

Hogyan készíts gél lakkos ünnepi körmöket?

Ha még soha nem csináltál ilyet, első lépésként szerezz be egy kezdőszettet, legalább 10-12 darabosat, amelynek a következő kellékeket kell tartalmaznia: 1 db Top gél (fedőlakk), 1 db Base gél (alap), 2 db színes gél lakk, 1 db kutikula revitalizáló olaj, 1 db fém bőrfeltoló, 1 db bőreltávolító, 2 db lábujj szivacs, 1 db cleanser, 1 db Remover (oldószer)

Amint beszerezted a szettet, a következő lépéseken menj végig!

netklikk_csiszolo

Az új gél lakk felvitele előtt, alaposan tisztítsd meg a kezed/ körmeid. Ha volt rajta korábban lakk, azt távolítsd el, moss kezet, majd szárítsd meg. Körömágybőr óvatosan told fel a körömágyhoz, ha muszáj, óvatosan vágd le a bőrt. A köröm előkészítése. Egy puha reszelővel reszeld át óvatosan a körmöd, épp csak annyira, hogy matt felületet kapj, majd a portalanító kefével portalanítsd a körmeid. A portalanítást mindenképp kefét használj, mert az ujjadról zsír kerülhet a körmödre, ami akadályozná a gél lakk tapadását! Elsőként kendd fel a körmödre az előkészítő folyadékot, ami fertőtleníti és zsírtalanítja a köröm felületét. Az alapozó géllakkot mutatóujjadtól a kisujjadig vidd fel a körmeidre, majd teheted is a kezed az UV /LED fény alá 2 percig, míg megköt a lakk. Érdemes egyszerre kevés lakkot használni, mert a felesleg egyenetlenné teheti a köröm felszínét, és rá is folyhat a bőrödre. Ha megszáradt a 4 ujjad, lakkozd ki a hüvelykujjadon lévő körmöd is, majd ezt is tedd a fény alá.

A színes gél lakk tökéletes fedés elérése érdekében két rétegben vidd fel a lakkot az alapozó lakkhoz hasonlóan, majd tedd az UV/ LED fény alá 2-2,5 percig.

Lezárásképp vidd fel az átlátszó gél lakkot a színes rétegre, majd 2-3 percre rakd a fény alá. Legvégül a körömbőr ápolása: amint végeztél és felkerült az összes réteget, vékony vigyél fel cuticula revitalizáló olajat a kezedre!

netklikk_keszlet

Tippek ünnepi díszítésre

Ma már tengernyi díszítési technika létezik, amit gél lakknál is kitűnően tudsz alkalmazni. Használhatsz csillámport, amit a felső rétegbe (fényzselébe) beleköttetni. Ha szükséges, húzhatsz a tetejére még egy plusz réteg fedőréteget. Kövek esetén is a fényzselébe érdemes belerakni.

Ha szeretsz pepecselni és némi kézügyességgel is rendelkezel érdemes egy díszítő ecset segítségével mintákat rajzolgatni, illetve egy pontozó ecset segítésével megoldani a pöttyökből álló díszítést. A kiszemelt matrica esetén körbe kell vágni és vízben le kell áztatni. A második réteg gél lakk tetejére felhelyezed és áthúzod fedő lakkal és UV lámpa fényénél megkötteted.

Érdemes otthonra beszerezni egy profi manikűr készletet gél lakkal, mert  bármikor elő kaphatod és elkészítheted az aktuális évszaknak, vagy épp a hangulatodnak megfelelő körmöket. Ha műkörmökre vágysz inkább az sem gond, mert a Netklikk Webáruház oldalán a szükséges hozzávalókat is megtalálod a műkörmös gépek fül alatt!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem