Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így tedd varázslatossá otthonod az ünnepekre - karácsonyi csodavilág akár néhány ezer forintból

A karácsony az év legvarázslatosabb ünnepe. Ebben a meghitt időszakban, a lakás minden szeglete igazi csoda világgá változik, és az otthon igazi melege még inkább érezhetővé válik. Cikkünkben a mindenkiaruhaza.hu webshopjának segítségével szeretnénk nektek olyan nagyszerű dekorációs tippeket adni, amelyekkel lenyűgöző atmoszférát varázsolhattok. Ami nem igényel drága beruházásokat, egy kis kreativitással és néhány ezer forintból is csodálatos ünnepi dekorációt készíthettek. Tartsatok velünk!

Karácsonyi ajtódísz, koszorú

Karácsony közeledtével minden otthon szívesen öltözködik ünnepi díszbe, hogy elkápráztassa lakóit és az érkező vendégeket. Az ünnepi dekorálást ezért kezdjük a bejárati ajtónál! Egy ízléses ajtódísz, koszorú segít bevezetni a vendégeket az otthon melegébe. A dísz lehet egy hagyományos zöld fenyő koszorú, amit feldobhatunk színes szalaggal, karácsonyi gömbökkel sőt még hangulatos drótos égősorral is. Ezeket a műfenyőből készült koszorúkat helyezhetjük a nappaliba is a falra, vagy éppen az előszobába, sőt, nagyszerű látványt nyújt a konyhaszekrényen is. Ha rendkívül kreatív vagy, és imádod a barkácsolást, akkor kartondobozok és festék segítségével készíthetsz kandallót a nappaliba. Majd a kandalló fölé helyezz el egy stílusos koszorút, s az eredmény egy igazán hangulatos kis szeretetkuckó lesz. A lényeg, hogy fantáziának ne szabj határt!

Karácsonyi dekorációk

Természetesen a lakás belső tereiben sem maradhat el a dekorálás. A nappaliban elhelyezett karácsonyi dekorációs kiegészítők, mint a  télapós dekorációk igazán hangulatos kiegészítői lehetnek otthonodnak. A teljes ünnepi hangulat eléréséhez nélkülözhetetlenek. A színeket és karácsonyi motívumokat tökéletes összhangba hozhatjuk bútorainkkal, mindennapi használati tárgyainkkal. Így a szürke hétköznapokon igazán kellemesen érezzük magunkat otthonunkban, ami segít hangolódni a szeretet ünnepére.

Karácsonyi mini falu

A karácsonyi mini falu szintén egy nagyszerű és költséghatékony dekorációs ötlet. Nagyszerű látványt nyújt a nappaliban elhelyezve. Egy kis fantáziával saját kezűleg, akár a gyerekekkel közösen is készíthetünk falut! Nagyszerű közös családi program is lehet az építés, nincs is másra szükség, mint dekorációs figurákra, házakra. Díszítéséhez sem kell sok pénzt költeni: a legtöbb anyagot megtaláljuk a természetben, vagy akár újrahasznosíthatjuk a már meglévő karácsonyi díszeket is.

Ünnepi fények

Az otthoni karácsonyi csodavilág elképzelhetetlen gyertyák és hangulatos illatgyertyák nélkül. Nem csak meleg, barátságos fényt adnak az otthonnak, hanem illatukkal hozzájárulnak az ünnepi hangulat kialakításához, különösen az Adventi várakozás idején. Az ünnepi gyertyák kötelező kiegészítői a szeretet ünnepének, számos színben és formában, illatban kaphatók a webshopon, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Nincs is más dolgod, mint elhelyezni a nappaliban, az étkezőasztalon, sőt, még a hálószobában is!

Ünnepi teríték

Szintén fontos része a karácsonyi dekorálásnak az ünnepi teríték kiválasztása. Választhatunk hagyományos piros-fehér színkombinációt, vagy merészebben is kísérletezhetünk a színekkel, így saját stílusunk érvényesül. Az ünnepi asztal központi eleme legyen egy gyönyörű koszorú, amit gyertyákkal, mécsesekkel és természetes anyagokból készült díszekkel tehetünk még varázslatosabbá. Válasszunk az asztalra ünnepi motívumokkal díszített abroszt, ami máris melegséget visz otthonodba. A dekoráció összhatását tovább gazdagíthatjuk ünnepi párna- és díszpárnahuzatokkal, amik kényelmes otthonná varázsolják a nappalit a hűvös estéken.

Ne félj kísérletezni, és hagyd, hogy a karácsonyi hangulat átjárja otthonod minden zúgát! Így az ünnepeket még inkább élvezni fogod családod körében, vendégeidet pedig teljesen lenyűgözheted. Az ünnep varázslata nem kerül sokba, csupán egy kis kreativitásra van szükséged, csak látogass el a mindenkiaruhaza.hu webshopjába és szerezz be minden szükséges kiegészítőt a szeretet ünnepére!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem