Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Így újítsd fel a fürdőszobát fillérekből!

 

A fürdőszoba sokak számára a legfontosabb helyiségek egyike, a tisztálkodás és kikapcsolódás színhelye, ahol sokszor nem csak kívül, de belül is megtisztulunk és mentesülünk a hétköznapok problémáitól. Ebből kifolyólag a fürdőszobát elég sokat használjuk, így a benne lévő dolgok is hamarabb mehetnek tönkre, fáradhatnak el.

A VasműszakiBolt segítségével összeszedtük azokat a praktikákat, amelyekkel kis befektetés mellett érhetünk el látványos eredményeket a fürdőszoba felújításakor.

 

Új zuhany, új design!

 

 

A titok a részletekben rejlik – tartja a közkedvelt mondás és ez nincs másként a fürdőszoba esetében sem. Nem is gondolnánk mekkora különbséget jelent, ha a régi, kissé leharcolt zuhanyfejünket és gégecsövünket lecseréljük egy újra! Az még hagyján, hogy komoly különbség lesz kinézetben, de következő tusolásunkkor érezhetjük, hogy a design mellett a funkció is pozitívan változott, így egyszerre ütöttünk két legyet egy csapásra!

A szét- és összeszereléskor figyeljünk a tömítésekre, hogy a későbbiekben ne érjen minket váratlan meglepetés!

  

Tegyünk valami újat a falra!

 

 

A legtöbb fürdőszobára jellemző, hogy sok a kihasználatlan, üres falfelület, ami idővel kellően unalmassá és ingerszegénnyé válhat számunkra. Legyünk bátrak és dobjuk fel e kies részeket egy képpel, tükörrel vagy valamilyen dekorációval!

E kiegészítők segítségével könnyedén varázsolhatunk régi és unalmas fürdőszobánkból egy modern és trendi birodalmat, ahol fürdeni egyszerre élvezetes és hasznos.

A képek és más dekorációk felhelyezésekor figyeljünk a megfelelő rögzítésre, használjunk tipliket, amelyek segítségével még a nehezebb falra akasztható tárgyakat is könnyedén helyre illeszthetjük!

 

Cseréljünk csaptelepet!

 

 

A zuhanyfej mellett érdemes elgondolkodni a fürdőszobai csaptelep cseréjén is, hiszen ezt használjuk legtöbbet az egész helyiségben. Miért ne újítanánk be belőle egy modernebb és szemrevalóbb darabot, ugye? Válasszunk olyan típust, amely viszonylag magasra jön fel, így kezünk könnyebben befér alá és a kézmosás során nem fröcskölünk össze mindent.

Akár egykaros csaptelepet vagy kétgombos csaptelepet választunk, győzödjünk meg róla, hogy van e kellő hely elképzeléseinknek és nem árt egy pillantást vetnünk a szifonra sem, ha már úgy is nekiállunk a nagy csereberének.

 

A szerszámokat se feledjük!

 

 

Végül, említsük meg a minket a felújításokban segítő szerszámokat, amik nélkül a gyors és precíz munka nem jöhetne létre. Mielőtt bárminek nekiállunk, kukkantsunk rá szerszámos ládánkra, hátha nincs meg minden eszközünk a felújítási munkálatokhoz.

Ezt követően szedjük listába mire lesz szükségünk és szerezzük be egyszerre, kényelmesen egy megbízható és minőségi termékeket kínáló webáruházból, ezzel is időt és energiát spórolva.

Ilyen webáruház a VasműszakiBolt is, ahol a fent említettek mellet mindent megtalálsz, ami házi és a ház körüli felújításokhoz kell!

 

Ha tetszett a cikk, nézz rá az OP Story blogjára, ahol sok más érdekesség vár Rád!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem