Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Itt mindent megtalálsz, amire az életmódváltáshoz szükséged lesz!

Az egészségünk életünk talán legfontosabb aspektusa, mindenki számára a legnagyobb kincs. Próbáljuk óvni minden nap, de sajnos ez olykor már a mi hatáskörünkön kívülre esik. Ahhoz, hogy az ilyen helyzeteket megpróbáljuk elkerülni, fontos az egészséges életmód, amit tudatosan kell felépítenünk. Egyeseknek ez nehezebb lehet, mint másoknak, sok akaraterőt igényel, és lemondásokkal jár. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden jót magunk mögött kell hagynunk, annak érdekében, hogy egészségesen éljünk, csupán egy megfelelő időbeosztás, rendszeres testmozgás és egészséges étrend szükséges.

vitalife24_vitamin

Ha készen állsz a változásra, tenni szeretnél annak érdekében, hogy ne csak jobban nézz ki, de egészségesebb, hosszabb életet is élj, tarts velem és a vitalife24.hu-val.

Az első lépések

Az első és legfontosabb dolog, amin változtatnod kell, az az étrend. A rossz szokásokat nehéz elhagyni, kedvenc ételeink és nassijaink mindenhol kísérteni fognak minket, de fontos az akaraterő. Általános igazság, hogy mindent lehet, csak mértékkel… Ha van egy változatos menüd elosztva a hétre, ami gazdag zöldségben, gyümölcsben és fehérjében, néha egy csoki senkinek sem fog megártani. Az ilyen helyzetek miatt elterjedt a testépítők körében is a csaló nap, aminek lényege, hogy 1-2 hetente kijelölnek egy napot, amikor diétát elhagyva étkeznek. Ez segít kielégíteni az ízek iránti vágyakat, mellette mégis szigorúan tartva a diétát. Következő mérföldkő a testmozgás, kifejezetten ülő munkát végző emberek számára fontos, hogy minden nap találjon valami elfoglaltságot, amivel át tudja magát mozgatni, és közben még egy kis friss levegőt is szív. Aki teheti, autó helyett használjon biciklit, rendkívül frissítő tud lenni munka előtt, ezzel növelve a teljesítő képességeinket is.

vitalife24_egeszseg

Tovább a siker útján

Természetesen, ha igazán szem előtt tartjuk egészségünket, szükségünk lesz vitaminokra, esetleg étrendkiegészítőkre is. Egy multivitamin, C-vitamin és D-vitamin kombó mindenki számára ajánlott, az alapvető vitaminokra nem csak az erőnléti edzéseket végzőknek van szükségük, hanem mindenkinek. Ha azonban te az előbbi csoportba tartozol, biztos hallottál már a fehérjékről és különböző aminosavakról. Ma már nem csak a jól megszokott tejsavó fehérje található meg a boltok polcain, létezik rizs, borsó és kifejezetten vegán fehérje por is. Aminosavak közül a BCAA + Glutamin páros már sokszor bizonyított, jól bevált edzés előtti, illetve közbeni italként, anabolikus és antikatabolikus hatásuk miatt, ezen felül energizálja az izmokat, plusz energiát biztosít. Ízületeink egészségéről sem szabad megfeledkeznünk, használjunk ízületvédő készítményeket, fogyasszunk rendszeresen kollagént.

A lista rendkívül hosszú, testünk pedig egy komplex szerkezet, viszont amennyiben te is kíváncsi vagy a lehetőségeidre, látogass el partnerünkhöz, ahol minden szükséges terméket megtalálsz átalakulásodhoz!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem