Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Járókeret és rollátor, mit kell tudni ezekről az eszközökről?

Ha elfáradsz, amikor nagyobb távolságokat teszel meg, vagy lábadozol egy alsó végtagi sérülésből vagy műtétből, akkor szükség lehet egy mozgást segítő eszközre, amely segít a közlekedésben.

De hogyan válaszd ki a hozzád legjobban illőt? Honnan tudhatod, hogy járókeretre vagy rollátorra van szükséged? 

Néhány ember számára a bot elegendő támogatást nyújthat. Mások több segítségre szorulnak, és úgy találják, hogy egy motoros robogó, motoros tolószék vagy kerekesszék felel meg a legjobban az igényeiknek. Mindent, ami mozgássegítő, megtalálsz a bukkosmed.hu weboldalon!

Ha neked egy köztes megoldás kéne, akkor segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában!

rollátor

Mind a járókeretek, mind a rollátorok támogatást nyújtanak séta közben, és összecsukva is magaddal viheted útközben, de mi a különbség?

Mi az a járókeret?

A járókeret egy stabil mozgást segítő eszköz, ami nem kerekes és kerekes változatban is kaphatóak. 

  • A nem kerekesek stabil támogatást nyújtanak az egyensúlyproblémákkal küzdő emberek számára, azonban fel kell venni és előre kell tenni, mielőtt újabb lépést tennél, ami rossz választás lehet a korlátozott karerősségű emberek számára.
  • A kerekes járókeretek támogatást nyújtanak, de két első kerekük is van, ami egy kicsit manőverezhetőbbé és könnyebben mozgathatóbbá teszi őket.

A járókereteken általában nincs ülőhely, de kiegészítheted őket! Egy sétálótáska is hozzáadható a tárgyak tárolására, miközben szobáról szobára mozogsz. A kosárban élelmiszerek vagy pénztárca is elfér. 

rollátor

Mi az a rollátor?

A rollátor egy mobilabb stabilitást segítő eszköz. A rollátorok három- vagy négykerekű változatban, és különböző színekben kaphatók. Ezek egy kicsit stílusosabbak a járókeretekhez képest. De a kerekek és a fékrendszer miatt a rollátorok gyakran nehezebbek, ami fontos szempont, ha magaddal akarod vinni. 

  • A háromkerekű rollátor kisebb helyen is elfér, éles kanyarokat tud tenni, és megnövelt manőverezési képességgel rendelkezik. Könnyebbek, mint a négykerekű opciók.
  • A klasszikus négykerekű rollátor stabilitást és könnyű mobilitást kínál. A görgők növelik a mobilitást és a járási sebességet. 

rollátor

Az ülés helyet biztosít, arra, hogy leülj és pihenhess hosszabb utak során. A legtöbb rollátornak van egy kosara is, ahol azonban nincs tálcája.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve, most már könnyedén ki tudod választani, hogy melyik mozgást segítő eszközt vegyed meg. Akármelyik mellett döntöttél is, a bukkosmed.hu weboldalon biztosan be tudod szerezni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem