Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Karácsonyi inspirációk

Több mint 25 éve árul az onlineMárkaboltok háztartási készülékeket, ezért óriási tapasztalatuk van abban, hogy karácsony előtt mit keresnek az emberek.

Mi a jó ajándék? Mire vágyunk? Ennek a tapasztalatnak a segítségével most Ön is megismerheti, hogy egy hasznos ajándék mennyire feldobhatja karácsonyi ajándékozást.

Böngésszen az alábbi készülékek között és ön is ajándékozzon mosolycsalogató és élet könnyítő készülékeket.

2022-es évben a karácsonyra ajándékba vásárolt nagy háztartási gépek közül a mosogatógépek voltak a sztárok. A felmérések alapján idén is sokan lepik meg kedvesüket a karácsonyfa alatt.

Az onlineMárkaboltok feltöltötte a raktárkészletét, és akár személyesen is átveheti a csepeli raktárukban a készülékeket, +5 év ingyen GARANCIÁVAL, és a bontatlan készülékekre, minimum 100 napig visszavásárlási garanciával, így akár karácsony után is kicserélheti, ha mégsem tetszik az ajándék.

Több szabadidőért válasszon mosogatógépet 

Prémium választás
A 2023-as év Prémium mosogatógépei között a legtöbben a Bosch SMV6ECX57E Beépíthető mosogatógépet kedvelik.

Ez egy beépíthető mosogatógép, amely elejére bútorlapot kell felszerelni. 14 teríték elmosogatását mindössze 9.5 liter vízfogyasztással megoldja. 8 programja, maximálisan kiszolgálja; Eco50 °C, Auto45-65 °C, Intenzív70 °C, Expressz65 °C, Gyors45 °C, Üveg40 °C, Csendes50 °C, Előmosogatás, és egy kedvenceket tartalmazó funkció.

42 db zajszinttel igazán halk a működése. D energiaosztályú készülék, amely kevés energiafelhasználást biztosít. Praktikus felső evőeszköztartó tálcával felszerelt a tökéletes eredményért és digitális kijelzővel a könnyed kezelésért.

Nézze meg a Bosch onlineMárkaboltban

Elérhető, egyszerű és megbízható mosogatógép

A 2023-as év másik sztárja, amely kedvezőbb áron érhető el, de abszolút hatékony és megbízható készülék a keskeny HOMEFORT HMGS0421W Szabadonálló mosogatógép.

Ez egy keskeny készülék, így kisebb helyet foglal el, kisebb konyhába is ideális. 10 teríték elmosogatása lehetséges benne, és a 3 kosaras rendszere rugalmasan, és praktikusan pakolható. 8 liter víz fogyasztásra számíthat, és E energiaosztálya baráti áramfogyasztást tesz lehetővé. Csendes működésű a 47 dB zajszinttel.

Féltöltett opcióval és extra szárítással is rendelkezik a 7 mindent kiszolgáló programja mellett. Programjai: Intenzív, Univerzális, ECO, Üveg, 90 perc, Gyors, Áztatás

Nézze meg a HOMEFORT onlineMárkaboltban

Kis háztartási gépek, nagy örömet okoznak

A kis háztartási gépek idénye a karácsony előtti időszak. Sokan már a karácsonyi sütés főzéshez vásárolják őket, de mindig tökéletes ajándék is!

Egyértelműen piacvezetők a Bosch MUM komplett robotgépek

Ezek a robotgépek igazán gáláns ajándékok lehet, hiszen sokoldalúak és tudásuk elképesztő! Amennyiben követ Borbás Marcsit, aki a Bosch konyhai robotgépek nagykövete, több esetben is láthatta amint használja a konyhában a készülékeket.

A legtöbben a beépített mérleggel készült robotgépeket válasszák, mert használatunk leegyszerűsíti a pontos méréssel készülő sütemények elkészítését.

Ez a készülék többféle színben elérhetőek, élénk piros, fekete, fehér, ezüst.  Könnyen tisztántarthatók, mert a tartozékok mosogatógépben moshatóak.

Nagy 3,8-5,5 literes nemesacél tál segíti akár a nagy családosokat. A 3,8 literes tálba akár 2,4 kg nem élesztős tésztát, vagy krémet is ki tud keverni. Élesztős tésztából 1,7 kg-ot bír el.

A keverőszárak (dagasztó, keverő, habverő) 3D bolygómozgást végeznek, így nagyon alaposak és nem hagynak kis semmit sem az edény oldalán, vagy alján. Nagyszerű, hogy a tálhoz kap egy speciális fedőt, amely nem engedi kifröccsenni az anyagokat, és az adagoló nyíláson könnyen hozzá tudunk keverni még dolgokat.

Sok teljesítmény szint közül választhat, így tökéletes mindenféle étel, tészta elkészítéséhez.

Főzés előkészítésnél hasznosak a szeletelő korongokat. A gép tetejére lehet felrakni, tényleg könnyedén a reszelő részeket. Ezek a fejek megfordíthatóak attól függően, hogy vékonyabb, vagy vastagabb szeleteket szeretnénk. Van hozzá tömőfa, így tényleg biztonságosan használható. Turmix és húsdaráló is sok esetben tartozék.

Gumilábai vannak, így tényleg soha nem mozdul el használata közben, nem kell félni a véletlen felborulástól. A vezeték pedig tárolórekeszben van, így nem kell vele soha bajlódni.

Nézze meg a Bosch MUM Konyhai robotgépeket

Sokan könnyítik meg az életet egy porszívóval is.

Porzsákos és portartályos porszívó a Gorenjétől

Idén az egyik legnépszerűbb porszívó a Gorenje VCEA22GPLBKCY Porzsákos és portartályos porszívó, melyről így nyilatkozott egy vásárló: „A porszívó kiváló. Sokkal erősebb, mint a régi nálunk. Működés közben nem hallható, így nem zavarja a gyerekeket. Csak akkor vettük észre, hogy mennyire piszkosak a szőnyegek, amikor megvettük ezt a porszívót

Erről a készülékről bővebben az onlineMárkaboltok blogban is olvashat.

Természetesen a vezetéknélküli porszívók is tarolnak a karácsonyi ajándékvásárlásoknál!

A Bosch Unlimited porszívói kiemelkednek teljesítményben az akkumulátoros porszívók közül. Amennyiben ilyen készüléken gondolkodik, vásárolja meg 2023.11.30-ig mert 20% pénzvisszatérítést kap!

Vásároljon az akcióban részt vevő Bosch Unlimited vezeték nélküli porszívót, és a Bosch visszatéríti Önnek 20%-ot a bruttó vételárból.*

A promócióban való részvétel regisztrációhoz kötött, ami a termékről írt értékeléssel teljesíthető. A regisztráció kizárólag névre szóló, a készülék típusszámát tartalmazó számlával lehetséges. Az ajánlat a 2023.10.16. és 11.30. között vásárolt, és a promócióban részt vevő termékekre érvényes.

Nem tudja melyik vezetéknélküli porszívó illik Önhöz, tudja meg az onlineMárkaboltok cikkéből: Melyik vezetéknélküli porszívó illik Önhöz?

Az akció részleteiről ide kattintva tájékozódhat

Miért válassz az onlineMárkaboltokat?

Közel 30 márka termékei közül választhat. Sok készülék raktáron van, így akár azonnal személyesen átveheti a csepeli raktárukban. Országos házhoz szállítással rendelkeznek, megbízhatóan saját kollégáik és saját autóik szolgálják ki Önt. Visszavásárlási garanciával bírnak, amely minimum 100 nap a bontatlan készülékeknél. +5 én GARANCIÁVAL vásárolhat, azonos áron a gyári jótállással. (tájékoztatás nem teljeskörű, kérem az onlinemarkaboltok.hu oldalon olvasson tovább) 

Készítse fel otthonát a karácsonyi ünnepekre, vagy válassza ki az ideális ajándékot a onlineMárkaboltok kiváló háztartási, kerti vagy barkács gépei közül!

Örömteli és könnyed karácsonyi készülődést kívánunk Önnek és szeretteinek!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem