Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Kényelmes kiegészítők a legkisebbeknek

Az apró jövevények érkezésekor a felkészült szülők próbálnak mindenre gondolni, ami segíthet kényelmesebbé tenni az első időszakot a szép új világban. Vannak, akik az autentikus kiegészítőkre esküsznek és vannak, akik szeretik az innovatív és jövőbe mutató megoldásokat.

A Peekabooshop segítségével listába szedtünk pár olyan kényelmi kiegészítőt, amely jó szolgálatot tehet a baba érkezése után.

 

Babafészek

 

 

A babafészkek egyre gyakrabban találhatóak meg a kismamák kívánságlistáján, persze nem véletlenül. Ez a kuckószerű és puha fekhely szinte bárhol használható, így könnyítve a kismama mobilitását. A megfelelő tartást biztosító perem puha, mégis kellő mértékben merev, így képes a mocorgósabb babákat is selymesen körül fonni, meggátolva a legördülést.

Nagy előnye továbbá, hogy segít a babát otthonos közegben tartani még akkor is, amikor vendégségben vagyunk vagy elutazunk. A 2 az 1-ben babafészkek igen hasznosak lehetnek, hiszen, ha a gyermek kinőtte fészkét, akkor sem kell túladnunk rajta, hiszen könnyedén kiengedhetjük a peremrészt, ami ezután akár rácsvédőként is funkcionálhat.

 

Babatámasz

 

 

A babatámasz hasonló funkciót lát el, mint a már említett babafészek, ám annál valamivel egyszerűbb felépítésű. Biztonságos támaszt nyújt a szendergő babának még akkor is, ha épp a szülői ágyban pilledt el anya és apa között.

Nagy előnye továbbá, hogy könnyedén behelyezhető a babakocsiba, ahol stabilitást és kényelmet biztosít az apróságnak. A puha és kellemes tapintásúanyag körülöleli a csöppség egész testét, így nem kell attól félnünk, hogy egy hirtelen mozdulatnál megütné magát, vagy felébredne édes álmából.

Hálózsák

 

 

A baba hálózsák egyértelműen egy rendre fejét felütő problémát hivatott megoldani. Egyfajta ruhaként felvehető takaróként érdemes rá gondolni, amit a picúr nem tud magáról lerúgni a nagy szundítások közepette.

Kellemes tapintásának és kiváló összetételének köszönhetően szinte bármikor jó társ lehet az alváskor, akár otthon, akár útközben a babakocsiban.

Bundazsák

 

 

Végül, de nem utolsó sorban mindenképp kell beszélnünk egy utazás és séta közben használható kiegészítőről, ami minden baba és mama tetszését könnyedén elnyeri. Ez nem más, mint a bundazsák, amely egyfajta keveréke a hálózsáknak, a takarónak és a babafészeknek. Akár a leghidegebb napokon is használható, hiszen kialakítása és összetétele miatt kifejezetten kényelmes és kellemes meleget biztosít a babának úgy, hogy a kellő légáteresztés biztosítva van.

 

E kiegészítők mindegyike nagy segítséget jelenthet akár úton vagyunk, akár otthonunk kényelmét élvezzük. Fontos, hogy őket megbízható helyről szerezzük be, ahol figyelnek az összetételre és varrási minőségre.

Ilyen hely a Peekabooshop webáruháza is, ahol a listán említett kiegészítőkön kívül még sok más hasznos baba – mama terméket találsz.

Ha tetszett írásunk, olvasd el az OP Story többi cikkét is blog oldalunkon!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem