Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért ajánlott a készségfejlesztő baba mászóka?

Attól kezdve, hogy gyermekeink életükben először megtették az első lépéseket, segítenünk kell őket a megfelelő fejlődésükben. Mindenki tudja, a gyerekek az első pár évükben rohamosan nőnek, éppen ezért ez az időszak nagyon fontos számukra. Ahhoz, hogy megfelelően, egészségesen erősödjenek, mi is segíthetjük őket. Biztosan te is elismered, hogy  a mozgást fejleszteni a legjobban a különböző mászókák segíthetik. Ebben a cikkemben a babamászóka fontosságáról beszélek és ehhez segítségemre lesz a babakeritesek.com weboldala, ahol kaphatóak ezek a mozgásfejlesztő játékok. Lássuk, miért ajánlják az ilyen eszközöket már picike gyermekkortól.

Amikor a gyermek már magabiztosan tud járni, tele lesz rengeteg energiával. Egy ilyen játéknak biztosan nagyon fog örülni, hiszen a mászóka mindenét megmozgatva fejleszti őt. Egészen az óvodáskorúaknak szuper játék lehet, hiszen erősíti izmaikat, a koordinációs képességüket és ezek reakcióidejét is.  Arról nem is beszélve, hogy a fel-le mászás következménye képpen kifárad, ami után sokkal jobb étvággyal eszik, illetve nyugodtan tud aludni. Tudjuk, ezek nagyon fontosak számára ahhoz, hogy egészséges szervezetük legyen. Ha  kellőképpen lefárasztjuk őket, még magunkkal is jót teszünk, hisz marad időnk a regenerálódásra, az "ÉN" időnkre is. 

Ezen a mászókán játszva tanulnak és közben fejlődnek. Ezt az újfajta játékot egy gyermekorvos találta fel, így biztosak lehetünk abban, hogy egy szakember ajánlásával került piacra. Minden gyermek a saját tempójához mérten tud fejlődni, méghozzá a motorikus képességeiben is. Játék közben fedezheti fel a picike önmagát, saját képességeit. Használatával egyre bátrabbak lesznek a kihívásokhoz. Használatát inkább beltérre tervezték, az idő viszontagságai miatt. Időnként azért a kertben, teraszon is jó kikapcsolódást ad a gyerekeknek. Akár otthon, nyaralóban, vagy különböző gyermekintézményekben szuper lehetőség, hogy gyermekeink megfelelően épüljenek és erősödjenek, mely segíti őket abban, magabiztos, talpraesett, önnálló gyermekekké érjenek.

Segít a babáknak abban, hogy felismerjék a veszélyforrásokat, mellette fejleszti az érzékszerveiket. Nekünk az a feladatunk, hagyjuk őket megismerni a világot, engedjük nekik vágyaikat megvalósulni. Azt azért ne felejtsük el, mindig legyünk a közelükben, ha segítségre szorulnának!

Legyen sok-sok örömötök abban, ahogy megfigyelitek gyermekeitek fejlődését!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem