Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Készülj a téli autózásra ezzel a 4 dologgal!

A hideg idő megérkeztével nem csak szervezetünket kell felkészítenünk a téli viszontagságokra, hanem autónkat is, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjuk le a téli hónapokat.

A FilterShop segítségével összeszedtünk 4 dolgot, amellyel könnyedén felkészítheted autódat a év leghidegebb időszakára!

 

1. Fagyálló

 

 

Természetesen listánkat a legalapvetőbb kiegészítővel, a fagyállóval kezdjük, amely fontossága már-már a téligumiéval vetekszik. A fagyálló nem csak abban segít, hogy a szélvédőre fagyó párát feloldja, de hatékonyan tisztítja is az üvegeket, így biztosítva a megfelelő kilátási viszonyokat. E mellett az időben kicserélt folyadék megvédi a szélvédőmosó folyadék rendszerét a megfagyástól, így spórolva meg nekünk egy körülményes és költséges javítást.

Figyeljük a kiválasztáskor arra, hogy előre kikevert vagy koncentrált típust választunk!

 

2. Utastér tálca, gumiszőnyeg

 

 

Nincs is annál rosszabb, mint a latyakos és havas cipőnkkel rálépni a tiszta és szép kárpitszőnyegre beszálláskor ezzel teljesen összekoszolva kedvenc autós szőnyegünket. Szerencsére a megoldásért nem kell tízezreket költenünk, hiszen egy jó minőségű gumiszőnyeg garnitúrával könnyedén helyettesíthetjük szőnyegeinket a rossz idő megérkeztével.

Válasszunk méretben megfelelő, csúszásmentes típust, amely könnyű takaríthatósága és stabilitása miatt tökéletes társ lesz a téli hónapokban.

 

3. Izzók

 

 

Az izzók ellenőrzése amúgy is rutinfolyamat kell, hogy legyen minden autósnál, ami hatványozottan igaz kell, hogy legyen a téli hónapokban, hiszen ilyenkor akár nappal is lehetnek olyan rossz látási viszonyok, ahol kulcsfontosságú a megfelelő láthatóság.

Szánjunk egy kis időt arra, hogy minden égőből a legmegfelelőbbet választjuk ki, így eleget téve a látni és látva lenni szabálynak. Okos dolog továbbá, ha az alap égőkből tartunk pár darabot csomagtartónkban, így könnyedén reagálhatunk egy kiégésre.

 

4. Ablaktörlő lapátok

 

 

Ki gondolná, hogy a tavaszi és nyári esők mellett a téli időszakban vannak leginkább terhelés alatt autónk ablaktörlő lapátjai?! Pedig az igazság az, hogy a téli hónapokban vannak kitéve a legviszontagságosabb körülményeknek, hiszen egyszerre kell megkűzdeni a faggyal, a hóval és az anyagmerevséggel.

Ellenőrizzük az első fagyiok megérkeztével, hogy ablaktörlő lapátjaink jó állapotban vannak e, esetleg valamelyik igényel e cserét. Fontos, hogy a gumiréteg sértetlen és jól illeszkedő legyen, hiszen elég kellemetlen dolog tud lenni az, ha intenzív havazásban vezetve adja fel a szolgálatot valamelyik lapát, ezzel megszűntetve a megfelelő kilátási viszonyokat.

 

Ellenőrizd le Te is az előbb említett 4 dolgot és ha hiányát érzed valamelyiknek keresd fel bizalommal a FilterShop webáruházát, ahol mindent megtalálsz egy helyen!

 

Ha pedig olvasnál még hasonló cikkeket, akkor ajánljuk az OP Story blog oldalát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem