Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Kezdd méregtelenítéssel a tavaszt!

Aki őseink szokásához híven idén tavasszal is méregtelenítő vagy böjtkúrával kíván a szervezetében „nagytakarítani”, az egyre nagyobb kínálatból választhat. Hogy melyik böjtölési technikát kövessük, az elsősorban egészségi állapotunk, életkorunk, életvitelünk függvénye.

A testet, lelket megtisztító, néhány napos méregtelenítő kúra minden egészséges emberre jótékony hatású, de elsősorban azoknak ajánlott, akik emésztési zavarokkal küszködnek, akiknek magas a vérzsírszintjük, illetve akiknek aknés, ekcémás, pszoriázisos bőrpanaszaik vannak. Érdemes ellátogatni a Vitalitásbolt oldalára, ahol több termék közül válogathatunk segítségképpen.

vitalitasbolt_etrend

Nem is gondolnánk, hogy szervezetünkben milyen óriási mennyiségű salakanyag rakódik le civilizációs életformánknak „köszönhetően":a tartósítószereket, különféle adalékanyagokat tartalmazó élelmiszerekből, a rovarirtókkal, növényvédő szerekkel kezelt növényekből, a tisztálkodó- és tisztítószerekből, illetve a megnövekedett gyógyszerfogyasztás, a fokozott környezetszennyezés következtében. Az egy-két napos koplalás során, amikor csak folyadékot vagy könnyű ételeket fogyasztunk, szervezetünk fokozatosan megszabadul a téli zsírosabb étrend szövetekben felhalmozódott salakanyagaitól. A testünkbe került méreganyagok az anyagcsere-folyamatok során távoznak a szervezetünkből. Ez a folyamat emésztésünket is segíti.

vitalitas_bekx

Ehhez ajánlanám a weboldalon vásárolható Béky Flora Komplex étrendkiegészítő kapszulát, amely hozzájárul a tápcsatorna egészségeses működéséhez. A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszik a vesénk, a májunk, a tüdőnk, a beleink és a bőrünk, így a méregtelenítés során e szerveinket kell megtámogatnunk különböző táplálékkiegészítőkkel, de közben a terhelését csökkentenünk. A méregtelenítésnek több fajtáját különböztetjük meg, mint például a diéta, böjt, vagy a  beöntés.

Fontos betartanunk a méregtelenítés sorrendjét is. Első a bél, aztán a vese, majd a máj tisztítása következik, mert a már említett májtisztítás nagyon hatékony és jó hatású az egész szervezetre, de csak akkor, ha a vese és a belek el tudják szállítani a májból és az epeutakból kiszabaduló méreganyagokat, az pedig csak akkor lehetséges, ha előzőleg ki lettek tisztítva. Ami a tisztítást illeti, számtalan módszer közül választhatunk. A bőr szaunával, a belek a bennük lévő élősködők kiirtásával, rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel és komplex gyógynövényes vesetisztító kúrával, a máj a táplálékok megvonásával és szintén gyógynövényes, vitaminos májtisztító kúrával, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben.

vitalitasbolt_vitamin

A folyamat során felszabaduló méreganyagok kiürítését segíthetjük az egész szervezet számára hasznos nyirokmasszázzsal.

Sajnos az emberek többsége általában akkor szánja rá magát az életmód-változtatásra, méregtelenítésre, amikor már kialakult valamilyen betegség. Ebben az esetben viszont előzetes orvosi vizsgálat és szaktanácsadás nélkül ne vágjunk bele még a legegyszerűbbnek tűnő méregtelenítő kúrába se. Tehát ha fittnek, egészségesnek szeretnéd érezni magad, tavasszal mindenképp csinálj egy nagy takarítást szervezetedben.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem