Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Kismamák: Trendi holmik a hálóban

A várandósság egy rendkívül csodálatos állapot, mind a kismama, mind a család számára. Egy új élet kezdetét jelenti az új család számára. A várandós nő szervezetében rengeteg változás zajlik le, ezért különösen fontos hogy a terhesség időszakában rendkívül jól, kényelmesen érezze magát testileg és lelkileg egyaránt. Így ezt a változásokkal teli, néha kellemetlen időszakot könnyen vészeli át, majd később is kellemes élményekkel gondol vissza erre az időszakára. A peekabooshop.hu webshopjának segítségével hoztunk nagyszerű, trendi kiegészítőket kismamáknak, melyek egészen biztos, hogy hozzá járulnak testi-lelki jóllétéhez.

Kozmetikumok kismamáknak

Egy újszülött kisbaba rengeteg örömteli pillanatot hoz az újdonsült édesanya, és édesapa életébe is. Ám a legbensőségesebb, legszorosabb kapcsolat a babának mégis az édesanyjával lesz, különösen a szoptatás miatt, amely a legjobban befolyásolja a későbbiekben az anya-gyermek kapcsolatot. Ez az erős lelki, meghitt kapcsolat a legegyszerűbb módja gyermekünk táplálásának. Az örömteli, kényelmes percek biztosítása mellett, a bőrápolásra is érdemes hangsúlyt fektetni, ugyanis a szoptatás erőteljesen megviseli a kismama bőrét. Ahogy a kis csemete növekszik, úgy lesz egyre kényelmetlenebb művelet a táplálása. A kismama bőre ilyenkor egyre jobban irritálttá, sebessé válik. A mellbimbó extrém sebesedése, s annak tünetei különösen az első terhesség után lévő édesanyákat érinti. A kisebesedett mellet, bőrbarát kozmetikummal érdemes ápolni nap, mint nap. Mivel a kisbabák elsődlegesen különösen az első hónapokban, csak anyatejjel táplálkoznak, így a szoptató nőnek érdemes szoptatós melltartót viselnie, mely nem csak praktikus, hanem nagyon kényelmes is. Napjainkban nagyon elterjedtté vált a szilikon mellbimbóvédő használata is. Rendszeres használata által szoptatás közben védőréteget, pajzsot biztosít a mellbimbónak, így a csecsemő szája nem éri közvetlenül az érzékeny bőr felületet. 

Szoptatós párna

A szoptatás időszaka alatt, nem csak bőrünk védelmére kell figyelni, hanem a kényelem megteremtése is fontos feladatunk. Ezért nagyszerű választás lehet a kismama, s szoptatós párna. Ezek a párnák nyújtják talán a legnagyobb segítséget az újdonsült kismamáknak. A csecsemő születése után egészen a gyermek egy éves koráig nyújt segítséget etetésében. Ám nem csak a csecsemő születése után kezdhetjük el használni, hanem a terhesség közepétől is. Ilyenkor már elkezd nőni a kismama hasa, éjjel az alvás egyre kényelmetlenebbé válik ahogy egyre jobban telnek a hónapok, és közeledik a szülés időpontja. Ilyenkor egyre nehezebb kényelmesen elhelyezkedni az ágyban nagy pocakkal. Ilyen esetekben nagyszerűen tartja a hátat, s ezzel együtt a hasat is, kényelmesen ki lehet támasztani, s teher mentesíti a hasat egyaránt, így kellemes, komfortos alvásokat, éjszakákat fog eredményezni. Ám ennek a párnának az elsődleges funkciója, mégis a csecsemő táplálása. Szoptatáskor a kismama a párnát ösztönösen fogja használni, csecsemőjét kényelmes helyzetben tartja, a kismamának sem fog a keze fájni, nem görcsöl be, nem fárad el s így nem lesz kényelmetlen ez a meghitt pillanat. Arról nem beszélve, hogy a csecsemőket is jó érzéssel tölti el, hogy egy kellemes puha párna veszi körbe, számukra is kellemes élménnyé válik. Mivel a kisbabák etetés után buknak, a párna használatával meg lehet támasztani hátukat is. A babák 6-9 hónapos korukban kezdik elsajátítani a felülést. Ugyan ülésük még nem stabil, de a párna segítségével körbe lehet venni a babát, segít megtartani neki a testét. Biztonságosan tartja, nem esik ki belőle. Nagyon fontos, hogy akkor szabad csak ültetésre használni, ha a baba már magától is fel ül, időtartamát illetően pedig nem szabad hosszú ideig, a gerincének megvédése érdekében. Ezek a párnák antiallergén töltetű anyaggal vannak töltve, tisztántartásuk könnyű, mivel mosógépen moshatók. 

Kismama ruházat: Bambusz fürdőköpeny

A terhesség utolsó napjait, illetve a szülést követő néhány napot is a kismama a kórházban fogja tölteni. Ezekben a helyzetekben az egyik legfontosabb alapkellék amire feltétlenül szüksége lesz; a fürdőköpeny. Ezt a fontos ruhadarabot az édesanya otthon is gyakran fogja viselni, különösen a szoptatások időszakában. Ezért érdemes olyan anyagút választani, ami rendkívül kényelmes, arról nem beszélve, hogy nagyszerűen szellőzik. Ezek a  100% bambusz anyagból készült köntösök nemcsak, hogy elegánsak, divatosak, hanem rendkívül kényelmesek is, harmóniát is teremt a közérzetet illetően. 

Ha kisbabát vársz, vagy éppen egy kedves családtagod, akkor látogass el a peekaboo.hu webshopjára és válogass a szebbnél szebb, hasznos kismama kiegészítők közt. Ha csemetéd már nagyobb, akkor számára is bátran válogathatsz a trendibbnél trendibb kiegészítők közül.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem