Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Lakberendezési trendek 2022-ben

Az otthonunk az a hely, ahol egy fárasztó munkanap, munkahét után nyugalomra és békére találunk, ahol napjaink hátralévő részét kellemesen töltjük el, a biztos pontunk. Ezért célszerű otthonunkat úgy kialakítani, hogy kellemesen, komfortosan érezzük magunkat benne, érdemes néha változtatni, átalakítani dolgokat. Kutatási eredmények bizonyítják, hogy ha megváltoztatjuk időnként lakásunkat, akkor az rendkívül jó hatással van testi-lelki egészségünkre. Kreatívnak, energikusnak érezzük magunkat, kevésbé leszünk lehangoltak, illetve a legfontosabb, hogy segít kimozdítani a napi mókuskerékből, rutinból minket. Az átalakulás hatására optimisták és vidámak leszünk. Cikkünkben az alibutor.hu webshopjának segítségével szeretnénk nagyszerű lakberendezési ötleteket nyújtani, ha szeretnétek lakásotokat megváltoztatni, még hangulatosabbá varázsolni, és feldobni szuper kiegészítőkkel. 

Ilyenkor nyár végén, kora ősz elején még melegebb az idő, bátrabban neki állhatunk akár a szobák, vagy éppen a teljes lakás kifestésének. Ha egy szoba nagyon sötét, akkor a borongós őszi, hűvös napokon nagyon sötét, és lehangolt lesz helyiségünk. Ezért célszerű a sötét szobákat akár világos fal festékkel átfesteni. Esztétikussá válás mellett hangulatunkra is kedvező hatása lesz. Festés után, akár festés nélkül nagyon sokat javíthatunk a hálószobán például világos bútorok, kiegészítők beszerzésével. Nagyon ízléses szobát fognak varázsolni. Festés, és bútorok megvásárlása mellett, kiváló eredményt érhetünk el egy kellemes színű, megfelelő fényű lámpával is. A sötét hálószobákat nagyszerűen fel lehet dobni egy ízléses tölgy, vagy fehér színű komóddal. Nagyon ízlésesen mutatnak a hálóban, és nagyon praktikus is, mivel több lehetőséget biztosít nekünk a pakolásra. Egy fehér színű fésülködő asztal szintén nagyszerű választás hálószobánkba. A szürke, reggeli napokon a készülődés teljesen más hangulatban fog telni, kellemesen érezzük magunkat. 

Otthonunkban a legtöbb időt talán nappalinkban töltjük, ezért erre a helyiségre is érdemes hangsúlyt fektetni. Egy kellemes színű, kényelmes kanapé talán a legfontosabb kiegészítője nappalinknak. Ahol a család apraja nagyja elfér, közösen lehet filmet, mesét nézni, ahol kényelmesen, komfortosan lehet olvasni, böngészni a világhálón. Napjainkban rengeteg ember tud saját otthonából dolgozni, nincs is talán komfortosabb iroda a kedvenc helyiséged, kedvenc kiegészítőjénél, a kanapénál, ahol kényelmesen el tudod végezni napi munkádat. Remek alkalom a nappali a közös kávézásra is a barátokkal. Egy ízléses dohányzóasztallal harmonikus látványt teremthetsz, arról nem beszélve hogy kellemes kávézások helyszínévé válhat. Napjainkban a lakásoknak népszerű dekorációi lettek a zöld növények, és élethű műnövények is. Egy fehér színű fém virág állvánnyal remek összhatást érhetsz el a nappaliban, arról nem beszélve hogy nagyon praktikus a növények elhelyezésének szempontjából. Ha szeretnéd ki maxolni nappalid dizájnját, akkor szerezz be esztétikus lakásdekorációkat, mint például egy ízléses tükör a falra,  hangulatos olvasólámpa, akár az egyik bútor tetejére. Kellemes anyagú, színű díszpárnák remek kiegészítői lehetnek a kanapénak, kellemes pihenést is biztosít. Egy fehér állólámpa a tv mellett szintén nagyon kiemeli nappalidat, az esti filmezéseknél pedig kiváló hangulatvilágítás lehet. 

Nemcsak a nappali, akár a fürdőszoba is lehet a kedvenc lazító helyed, különösen akkor ha fürdőkád található benne. Egy kellemes bor, és könyv társaságában rendkívül jól le lehet lazulni az esti fürdésnél egy fárasztó nap végén. Ám hogy még hangulatosabban teljen, még komfortosabban érezd magad a fürdőben, érdemes hangsúlyt fektetni átalakítására. Ám ahhoz, hogy másnak tűnjön nem kell kádat, mosdót, csempét le cserélni. Csupán elég beszerezned néhány fürdőszoba kiegészítőt, elemes fürdőszoba bútort akár. Amennyiben szeretsz olvasni, és szereted a lazulós könyvolvasást a fürdőkádban, akkor feltétlenül szerezz be egy fürdőszobába való bambusz könyvespolcot, ahol elhelyezheted olvasásra váró könyveidet. Mellé bátran helyezz kagylókat, gyertyákat, tengeres dekoráció. Ez a kellemes látvány még a legrosszabb napodon is meghozza a kedvedet egy szuper olvasáshoz. A fürdőben még a szennyes ruhákat is tárolhatod dizájnosan a szövet szennyeskosár segítségével, ami színek szerint külön választja a ruhákat, így még mosás előtt válogatni sem kell a textileket. 

Varázsold át lakásodat ezekkel a szuper ötletekkel, és látogass el az alibutor.hu webshopjába és válogass a több száz minőségi, ízléses termék közül, teremts kellemes hangulatot lakásodba még a szürke, őszies napok előtt.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem