Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Lassan vége az ovinak? Ezeket szerezd be otthonra gyermekednek !

Nyáron a nagy meleg miatt mindenki a strandra vágyik. Jó ha átgondoljuk, mire lehet gyermeküknek szüksége otthon, hogy így is élvezni tudja a nyarat. Segítséget adhat nekünk az eking.hu webáruház. Ha éppen nincs szabad időnk és ez miatt nem tudunk kiruccanni, érdemes otthonra beszerezni a családnak egy jó kis medencét. Itt akkor is élvezhetik a gyerekek a pancsolást, ha nincs lehetőségünk elmenni otthonról.

Önfeledten megmártózhatnak a hűsítő vízben, élvezve a nyári napsugarakat, játszhatnak, felfrissülhetnek. Érdemes olyan játékokat beszerezni, amit kint a szabadban használhatnak, főleg strand kellékeket a medencéhez. Nyárra gyermekeink szobáját is fel kell frissítenünk újabb kiegészítőkkel, hiszen értelmiségi szinten előző nyár óta sokat fejlődnek, ezért már más jellegű játékok fogják érdekelni, mint egy évvel előtte. A kicsik vágynak arra, ha belépnek szobájukba, varázslatos kép táruljon eléjük. Egyes termékekkel egészen megváltoztathatjuk a szoba hangulatát, stílusát.

Fontos, hogy tudjuk, ismerjük a gyerekek éppen aktuális mesehősüket és mindenképpen olyan játékokat szerezzünk be, amin ez a figura megtalálható. A honlap számtalan márka közül segít válogatnunk, hogy ráleljünk, az ilyen termékekre. Biztos vagyok benne, szívesebben veszi majd kézbe az effajta játékokat, eszközöket.

Akár meglephetjük őket egy új kislámpával is az esti mesélésekhez, vagy egy szuper faliórának is örülhetnek. Szőnyegként használhatunk nagy méretű puzzlet, amivel játszani is tudnak estenként, vagy ha lakásban rekednének esős napokon. Érdemes az eking.hu oldalán böngésznünk, mert igen felkészültek gyermekeink vágyának kielégítésére. Mindjárt itt a nyár, és az ovinak vége! Ha szeretnénk nyári gyermek zsúrokat is rendezni, akkor ezen az oldalon nagyon szuper kerti party kellékeket is találunk, melyből bőven válogathatunk. Ugorjunk hát neki minél előbb a böngészésnek, ne érjen bennünket a szünidő váratlanul!

Ne felejtsük el azt, ha gyermekeink le tudják önmagukat foglalni egyedül, nekünk is marad magunkra némi szabadidőnk. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy beszerezzünk néhány kelléket! Legyen a nyár egy igazi kaland gyermekeink számára. Így nekünk is marad időnk a pihenésre, persze miután foglalkoztunk egy kicsit az ovissal is. Hiszen az együtt töltött időnél nincs szebb, kielégítőbb program.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem