Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Legjobb dekorációk egy szülinapi partyra!

A születésnapok mindannyiunk életében jelentős nyomokat hagynak. A gyermekeink még felvillanyozva várják, de bizony ahogy idősödünk, be kell vallanunk, már nem annyira foglalkozunk ezekkel a napokkal. Viszont a közös minden korosztálynál az, hogy szívünk mélyén igazából mindenki örül annak, ha megemlékeznek erről a napjáról.

Éppen ezért, egyre jobban divatba hozzák a szülinapi meglepetés partykat, aminek megszervezése különböző izgalmakkal járhat. Ebben tud nekünk segítséget nyújtani az unnepekaruhaza,hu weboldal, ahol rengetegféle dekoráció közül válogathatunk. Mindenféle kellék és eszköz megtalálható náluk, amivel igazán emlékezetes bulikat szervezhetünk. Ezek az összejövetelek lehetnek egyszerűbbek is, kevesebb, kisebb felhajtással.

Ilyenkor is lehet a hangulaton emelni azáltal, hogy a szokott rágcsálnivalók és persze a torta mellé díszes, eldobható terítéket használunk. Poharak, tányérok, evőeszközök, szalvéta, bármi ami az asztalra kerülhet, dobhat a hangulaton, és ráadásul a buli utáni takarítás is egyszerűbb lesz. Ha nagyobb dobásra készülünk, ott már sok másféle dekort is felhasználhatunk. Gondolkozhatunk különböző téma szerinti díszekben is, ehhez jól kell ismernünk az ünnepeltet, például a gyermekek esetében az aktuális kedvenc mesefigurákat, mert annak fényében keresünk dekorációkat.

Ilyenek a feliratos, képekkel ellátott lufik, függők, lampionok, melyek színeikkel fényt visznek a partyba. A különböző zászlófüzérek, mókás csákók, parókák igazi hangulatot emelő díszek, kiegészítők lehetnek. A vidám számozható Boldog Születésnapot feliratú betűfüzér, szerpentin, konfetti pedig kiemeli a party fényűző lényegét. Ezek az összejövetelek lehetnek családi, baráti, de akár munkahelyi megemlékezések is, a lényege mindig ugyan az, meglepetést és örömet okozni az ünnepeltnek.

Ha még jobban szeretnénk fokozni a hangulat erejét, érdemes különböző gyertyákat, csillagszórókat, vagy ami merőben emelhet a buli színvonalán, egy szuper tűzijátékot beszerezni. Partnercégünk gondol a buli szervezés mellett, az ajándékokra is. Például feliratos üvegpoharakból, pólókból, nyakkendőkből, bögrékből nyújt választási lehetőséget, ami mellé még ajándéktasakot is kínál. Kiemelkedő évszámok lehetnek ez alkalmakra, a babaszületése, 18., vagy éppen bármelyik kerek évszám életünkben, a lényeg, hogy mindig szeretettel szervezzünk, tervezzünk az ünnepeltnek. Ne felejtsük, hogy ez a buli neki szól, igyekezzünk hát felejthetetlenné tenni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem