Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Legyen ünnep az ágyban is

Ha te is egy kicsit pajzánabb karácsonyra vágysz és szeretnéd párodat meglepni, hogy az ünnepek alatt feldobjátok az együttléteket, mindenképpen érdemes körülnézni a Férfiálom Webáruház oldalán, ahol ötletek sokasága vár. A hagyományos és jól működő szexet megfűszerezzük egy csipetnyi bujasággal, azonnal  a gyönyörök hullámvasútjára ültök fel!

Világunk csúcsra járató vívmányai: a szexjátékok, a potencianövelők, a szexuális segédeszközök és a korai magömlés gátlók, melyek hivatottak hozzájárulni a pikáns érzékiséghez. Általuk az ide ünnepi időszak alatt is rengeteg észveszejtő pillanatban lehet részetek partnereddel. Most a webáruházzal közösen adunk nektek néhány tippet, amivel szó szerint kiélvezhetitek minden pillanatát az ünnepnek!

ferfialom_erotika

Meglepetés ereje!

Az első ötlet, hogy szenvedélyesen megünnepeljétek a karácsonyt párként: lepd meg kedvesedet az ágyban, egy érzéki masszázzsal! Próbáljátok ki hozzá a különleges masszázs gyertyát, amely 100%-ban természetes olajok keverékéből készült,kozmetikai minőségi, a kanóc meggyújtását követően inspiráló masszázsolajjá alakul át. Még egymásra hangolódtok a romantikus gyertya fényébe kb. 20 perc elteltével el kell fújni a lángot és az olajat párunk hátára, vagy a markunkba csorgatva következhet is a érzéket felkorbácsoló, lazító, különleges masszázs. A hidratáló, tápláló összetevőknek köszönhetően kellemesen puhává, selymessé varázsolják a megfáradt bőrt.

Erotikus ajándékok, amellyel biztosan nem lősz mellé.

Ha a barátnődnek szeretnél kedveskedni egy izgalmas eszközzel, kényeztető vibrátorok töméntelen változata között válogathatsz. Melyiket is válaszd? Íme néhány szempont, hogy megtaláld az igazit: Például rendelj olyan színben, amely a barátnőd kedvence, vagy válassz a szexi szokásaitokhoz megfelelő tudású, erősségű,  formájú eszközt. Extra tippként, azonnal fel is avathatjátok a játékot, kapcsolj a lágy zenét és romantikusan gyújts meg egy gyertyát, a begyújtott kandalló előtt át is adhatjátok magatokat az élménynek. Hiszen a nők többsége bensőséges hangulatban szeretnek kényeztetésben részesülni (persze ez a tény nem újdonság senkinek).

ferfialom_ajandek

A motoros meghajtású változatok a férfiaknak nyújthat könnyebbséget, viszont ha teljesen hagyományosan élnétek át a karácsonyi izgalmakat, akkor sima dildót is alkalmazhattok igazán egyedülálló és csendes szórakozás különlegessé teheti a filmnézős összebújást.

Sikamlósabb ünnepi percekért közösen!

A síkosabb kényeztetés kedvéért a szexeszköz mellé elengedhetetlen a síkosító gél. Frappánsan: egy szaloncukor formában, külön becsomagolt ajándékként is adható. A síkosító egy sokoldalú termék, hiszen az orális szexen kívül, az anális és vaginális együttlétek során is használhatjátok. Kit ne vonzana karácsonykor egy kis különleges behatolás? Előtte mindenképp puhatolózd ki párodnál, hogy szeretne-e hasonlót kipróbálni!

Ötletes ajándékként is adhatod ezt neki egy kártyára társaságában, melyre felírtad vágyaid szerinti szexpózt rövid, vicces leírását, ha kreatív vagy mindezt a szöveg alatt illusztráldhatod mindezt egy kis izgató képpel. Így mindkettőtöket megajándékozzhatjátok egy őrületes, kívánatos szexxel. Sőt, az elkövetkezendő években kedvesed nem vádolhat azzal, hogy soha nem kap tőled kézzel készített meglepetést. Hidd el, ezt soha nem felejti  majd el!

ferfialom_vibrator

Férfiaknak is

Természetesen a  férfiakról se feledkezztünk el, íme egy nekik szóló praktikusság: A vibrációs pénisz gyűrű, mely szuper puha, bizsergető, aktus közben extra élményt nyújt. Rendkívül rugalmas, kellemes, puha anyagból készül, segíthet megtartani az erekciót. Biztos orgazmust válthatod ki vele.

Ha megihlettek a fenti tippek és még mindig nem döntöttél, mivel is lepd meg kedvesed az ágyban, akkor bátran nézz körbe a Férfiálom Webáruház oldalán, ahol termékek széles választéka vár. Ha hagyományosabb ajándékot keresel, szuper ötlet lehet egy feromonos parfüm, vagy ha kicsit extrémebbet is bevállalnátok (korbács, bilincs, fenékdugó, paskoló), ezeket a termékeket is megtaláljátok.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem