Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Magyarország legkorrektebb webáruházai

Mire kell odafigyelni egy online vásárlásnál?

Manapság sokkal optimálisabb az otthon kényelméből online platformokról vásárolni. Egyrészt a kialakult járvány helyzet miatt szinte nem volt más lehetőséged. Másrészt pedig rengeteg időt, energiát és esetenként pénzt is spórolhatsz egy kattintással! Mivel irdatlan mennyiségű webshop áll rendelkezésedre egy-egy keresett termék kapcsán, így nincs könnyű dolgod! Sajnos a legtöbbjüket kicsit sem érdekli a vásárlója, például a megvásárolt termék közel sem hasonlít arra, amit valójában akartál és reklamálni is alig tudsz. Sok külföldi webáruház magyarnak tűnik, de amikor problémád van, csak angol nyelven tudsz velük kommunikálni, ami megnehezíti, esetenként ellehetetleníti a reklamációt. Előfordulhat az adathalászat, mellyel nevedhez, címedhez, akár bank adataidhoz is hozzáférhetnek illetéktelen személyek.

Az onlinePénztárcával régóta keressük azokat a hiteles webáruházakat, akik valójában korrektek a vásárlóikkal. Vajon honnan tudhatod, hogy ilyen webshopban nézelődsz? Számít melyik webáruházból rendeled meg a terméket? Igenis, számít!

Mitől korrekt egy webáruház?

Minden onlinePénztárcát elfogadó webáruházat folyamatosan mérünk korrekt webáruház minősítéssel a vevők elégedettsége alapján. Ebből kifolyólag első kézből értesülhetsz a legtutibb, aktuális tudnivalókról, amelynek segítségével a legjobb vásárlási döntést hozhatod meg. A meghirdetett termék a leírásában szereplő jellemzőkkel ténylegesen rendelkezik, vagyis azt kapod, amit rendeltél. A kiszállítás megrendelést követően néhány nap alatt megtörténik, így nem kell heteket várnod az áhított tárgyra! A csomagolás állapota és minősége minden esetben kifogástalan, számításba veszik az áru méretét és az anyagát, tehát ha törékeny árucikket vásároltál, azt gondos odafigyeléssel, szabvány szerint készítik össze és adják fel! Ha mégis gondok adódnak vagy bármilyen kérdésed merülne fel, bizalommal fordulhatsz a shophoz. Mindezek mellett automatikusan kizárásra kerülhetnek az inkorrekt webáruházak az onlinePénztárca elfogadásból. Ezzel is biztosítjuk számodra a kvalitást és a biztonságos online vásárlást! Kizárólag korrekt és magyar webshopokkal dolgozik együtt az onlinePénztárca.

Mi az OnlinePénztárcás korrekt webáruházértékelés?

A webáruházak értékelése nálunk egy 10 egységes pontrendszer alapján történik, amely során négy kategóriát veszünk górcső alá: a webáruházat, a szállítást, a termékkínálatot és magát a készítményt. Ha az összesített pontszám 7,5 alatt van, azok a webáruházak kivizsgálásra kerülnek, hogy miért értek el alacsony pontszámot. Megvizsgáljuk a vélemények számát és tartalmát. Segítjük javítani a webáruházon, hogy korrektebb legyen. Viszont, ha az elemzés negatív kimenetelű, nem maradhat az onlinePénztárcás webáruházak között. Ezzel is törekszünk a megbízhatóságra az elfogadó webáruházainkon keresztül.

Több mint 320 korrekt webáruházat találsz az onlinePénztárcánál

A minősítést, a visszajelzéseket és felülbírálást figyelembevéve több mint 320 korrekt webáruházat tartunk számon az onlinePénztárcánál. Az ideális webshopokat főbb témakörökre bontva is megtalálod az oldalon, ez alapján is tudod szűkíteni a keresésed. A Webáruházaknál egyből látható a pontszámuk, a képre kattintva pedig egyből olvashatod is a véleményeket! Ha nem csak kényelmesen, hanem biztonságosan is szeretnél online vásárolni, ráadásul spórolni, akkor az onlinePénztárcát neked találták ki!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem