Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Masszázs otthon: Az alapvető kellékek, amelyek nélkül nem érdemes nekikezdeni

A masszázs egy ősidők óta alkalmazott gyógymód, melynek célja testünk és lelkünk harmóniájának helyreállítása. Szinte nincs is annál ellazítóbb érzés, mint amikor a hosszú nap végén egy profi masszázsban lehet részünk. Egyre többen döntenek úgy, hogy otthonukban is szeretnének masszázst végezni, hogy a relaxáció élményét a napi rutin részévé tegyék, vagy otthonunkba masszőrként dolgozni. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű eszközöket szerezzünk be. Cikkünkben a masszorshop.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek, azokat az alapvető kellékeket, amelyek egy otthonból sem hiányozhatnak, ha otthonodban szeretnéd végezni ezt a nagyszerű tevékenységet.

A masszázságy

Az egyik elsődleges és talán legfontosabb kellék a masszázságy. Ha gyakran szeretnénk masszírozni, akkor érdemes beruházni egy ilyen kényelmes és minőségi ágyra. Kiválasztásnál az elsődleges szempont, hogy nagyon kényelmes legyen mind az masszázst kapó alany, mind a masszőr számára. Egy rosszul kiválasztott ágy komoly hátproblémákat okozhat. Ideális, ha magassága állítható, stabil szerkezetű, és rendelkezik fej- és kar résszel is. Anyagát illetően olyan típust válasszunk, amely rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható.  A masszázslepedő használata pedig nem csak a higiénia miatt lényeges az ágyon, hanem az ügyfél komfortérzetét is növeli. Ám nem csak a higiéniai szempontok miatt fontos beszerezni, hanem azért is, hogy a masszázs során használt krémek és olajok ne ártsanak az ágy felületének. A masszázs lepedő olyan, mint az öltöny a gentleman számára: elegáns, tiszta és kényelmes. 

Henger párna

A henger párna szintén elengedhetetlen kelléke az otthoni masszázs kényeztető élményének. Alátámasztja a testet, így segítve a masszőrnek a hát, nyak és lábak megfelelő kezelésében, miközben az ügyfél teljes relaxációjáról gondoskodik. A párna alakjának és méretének kiválasztása fontos szempont, hiszen a helyes támasztás nélkül a masszázs nem lesz teljes. Kiváló eszköz lehet a fej és a lábak alátámasztásához, ami segíthet a testnek ellazulni és kikapcsolni.

Masszázsolaj

Az igazi relaxációt azonban a masszázskrémmel és -olajjal lehet fokozni. Nem csak segítik a kezek könnyed mozgását a bőrön, de hidratálják is a bőrt, és illatukkal kedvező hatást gyakorolhatnak az érzékekre is. A különböző illóolajok, mint például a levendula- vagy kamillaolaj, nyugtató hatásukról ismertek, melyekkel hozzájárulhatunk a még mélyebb relaxáció eléréséhez. Jótékony hatásai tehát nem csak a bőrre és a hidratációra fókuszálnak, hanem a masszázs műveletét is fájdalommentessé varázsolják.

Összefoglalva, a masszázs nem csak a testet, de a lelket is kényezteti. Az otthoni masszázs nem csak a testet regenerálja, de a relaxáció is fontos szerepet játszik. Ezért figyeljünk oda a masszázságy környezetére is. Legyen kellemes, pihentető világítás, csendes zene, esetleg illóolajok a levegőben. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a masszázs igazi kikapcsolódás legyen. A megfelelő eszközökkel és kellékekkel te magad is profi masszőrré válhatsz, aki képes fokozni a relaxációt otthon, a saját kényelmes környezetében. Legyen szó akár egy fárasztó nap utáni lazításról, vagy egy teljes wellness hétvégéről, a masszázs megtanulása mindenképpen megéri! Látogass el a masszorshop.hu webshopjába és szerezz be minden alapvető kiegészítőt nagyszerű minőségben. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem