Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Mi alapján válasszuk ki a tökéletes nadrágot?

Egyszer Yves Saint Laurent azt mondta, hogy „A farmer látványos, praktikus és laza. A szerénység, a szexuális vonzerő és az egyszerűség jellemzi.” Ugyanakkor soha nem megy ki a divatból. Mindenki számára az egyetlen akadályt csak az jelentheti, hogy az alakjához illő darabot nem jó helyen keresi. “Hol is kezdjem? Milyen szempontok alapján haladjak?” A Farmerkirály Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked a tippeket, amelyekkel könnyen megtalálhatod álmaid farmerját! Hiszen a megfelelően kiválasztott nadrággal kiemelheted az alakod erősségeit és elrejtheted a tökéletlenségeid. Csupán annyit kell tudnod, hogy melyik modell a neked való!

farmerkiraly

Hogyan válasszam ki a megfelelő méretű női farmert?

Ahogyan nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma farmer sem. Egyes fazonok rövidebbé teszik a lábat, míg mások elfedik a „hurkákat”, és láthatóvá teszik a derekat. Egy dologról soha ne feledkezz meg: nincsen jó vagy rossz alak, csak rosszul összeállított ruhatár! Mindig kezd az alapoknál, vagyis a méretnél, mert ha itt elszúrod borul is a művelet! Online vásárlás esetében használd az adott oldalon lévő táblázatot, amiben a méret a derékbőség és csípőbőség szerint van beosztva. Ezek alapján, mielőtt neki kezdenél a keresgélésnek előtt használj egy szabócentit és mérd le a szükséges paramétereket!

Hogyan válasszak az alakomhoz illő farmert?

Ha a célod az, hogy optikailag karcsúsítsd az alakod és kiemeld a derekadat, akkor érdemes magas derekú farmert választanod. Az egyenes és a trapéz szárával egyensúlyba hozhatod a széles csípőt és a keskeny lábat. Felejtsd el a feszes, vékony csőnadrágot az alacsony ülepű hipszter nadrággal együtt, mert csak az ellenkező hatást éred el! Válassz sötét, magas derekú, egyenes szárú női farmert, ami karcsúbbá teszi az alakot!

farmerkiraly_forma

Ha karcsú lábak szeretnél és vastag combokkal rendelkezel, kerülnöd kell a 3/4-es nadrágokat, és a combnál végződő modelleket. A legszélesebb pont kiemelése súlyos és gyakori hiba. A combok karcsúsítása érdekében érdemes egy térdtől lefelé enyhén szélesedő modellt választani. A boyfriend farmer vagy a népszerű mom jeans szintén ideális lehet.

Ha a lábaidat szeretnéd hosszabbítani, a legegyszerűbb módja a gondosan kiválasztott cipő. Csupán annyit kell tenned, hogy magassarkút vagy körömcipőt veszel fel és a lábad egy-kettőre karcsúbbnak és feszesebbnek fog tűnni. Illetve válassz magas derekú vagy hosszúszárú nadrágot, és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel!

A feneked alakjának kiemelése érdekében, válassz nagy (bevarrt) zsebű modellt. Tudniillik a farmernek nem azért van hátul zsebe, hogy optikailag laposítsa a feneked. Ha szeretnéd elrejteni a kerek fenekedet, kiváló választás  a sötét színű farmert, aminek zsebei közelebb vannak egymáshoz, vagy egy laza tunikával fedd el a csípődet.

farmerkiraly_cimke

A minőség is számít!

Ne feledd a méret és fazon kiválasztása mellett a farmer minősége is fontos szerepet játszik. Mindenképp kerüld a nagy mennyiségű poliésztert tartalmazó farmert és a mesterséges, farmerszerű anyagokat. A Farmerkirály Webáruházban minőségi termékek széles választéka vár, ahol  megtalálhatod a számodra tökéletes nadrágot!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem