Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mi alapján válasszunk széket az íróasztalunk mellé?

A modern társadalom számára nem ismeretlen az irodai szék, napunk jelentős részét töltjük munkával, ami sokak számára egész napos üléssel jár. Ez az életmód megterheli a szervezetünket, ha testtartásunk nem megfelelő, könnyen fájdalmakhoz is vezethet. A helyes ülési pozíció felvétele pedig egy ergonómiailag megfelelően kialakított székben sokkal egyszerűbb, fáradozás mentes. Ahhoz, hogy a helyzetből kihozzuk a lehető legtöbbet, törekedjünk a kényelemre, megfelelő minőségre, így az ülve töltött idő is kellemesebb lesz.

Az Office Plaza Webáruház kiemelkedő termékpalettával kínál megoldást minden irodai munkás, otthon dolgozó vagy gamer számára!

officeplaza_szek

Székek fajtája

Amikor vásárlásra kerül a sor, 2 fő szempont alapján kategorizálhatjuk a székeket: típus és ár. A klasszikus merev struktúrájú, nem gurulós székek ugyan nem a legpraktikusabbak, ha íróasztalnál szeretnénk használni őket, de egy konferencia teremben a résztvevők vagy egy előadóteremben a közönség számára megfelelő választás lehet. A forgószékek alapjaiba véve mind ugyanazt a pluszt képviselik társaikkal szemben, azonban közöttük is találhatunk eltérő típusúakat. Legfőbb megkülönböztető jelük azonban mégis inkább csak a minőségből fakadó áruk, mintsem a plusz funkciók. Kivételt képeznek ez alól a gamer székek, hiszen többnyire szokványos megoldásokon alapszanak, mégis valami újat hoztak a piacra.

officeplaza_iroda

Irodai forgószékek

Mint már korábban említettem, a minőség alapján kategorizálhatóak igazán ezek a székek, de méret és kialakítás mentén megnevezhetünk még főnöki, XXL és prémium forgószéket is. A főnöki modellekre jellemző az elegánsabb megjelenés, magas háttámla, deréktámasz és természetesen a kartámasz. Az XXL irodai székek strapabíró, erősített szerkezettel rendelkeznek, az átlagos 90 - 110 kg-os teherbírás helyett 120 – 250 kg jellemzi őket. A prémium modellek igazi nagyágyúknak mondhatók, precíz ergonómiai kialakításukkal és extravagáns megjelenésükkel igazi ékkövekként díszelegnek asztalunk mellett.

officeplaza_gamer

Kifejezetten gamerek számára

Ha szeretsz játszani, és komolyan is veszed, biztos elgondolkoztál már egy ilyen széken. Megjelenésük meglehetősen egyedi, extravagáns és modern, kinek ne akadna meg a szeme egy ilyen trónon. Azonban miután beleültünk egybe, rájövünk, hogy ez nem csak körítés, valódi értéket is birtokolnak ezek a székek. A megszokott magasságon kívül kartámaszuk és dőlési szögük is állítható legtöbb esetben, továbbá levehető deréktámasz és fejtámasz is jár a jobb modellekhez, mindezt azért, hogy a nekünk megfelelő beállítást tudjuk elérni. A lábtámasz sem idegen ezen a téren már, egy maratoni bajnokság során fontos a teljes kényelem, és ezt meg is kapjuk ezektől a székektől.

Partnerünk webshopja számos lehetőséget kínál minden fentebb megemlített kategóriából és típusból, a dolgod csupán annyi, hogy magad is szemügyre vedd őket, és kiválaszd a hozzád illőt!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem