Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért érdemes gravíroztatni az ajándékokat?

Ha a szeretetnyelved az ajándékozás, akkor biztos, hogy szeretsz ajándékokat adni és kapni is. És valljuk be, nincs is annál jobb érzés, mint amikor egy olyan ajándékot kapsz, ami már rég a kívánságlistádon volt. De igaz, hogy nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot, és valós a szorongás, hogy tetszeni fog-e nekik az, amit választottál! De még a nem annyira jó ajándék is személyessé válik, ha gravíroztatod. Ebben a cikkben leírjuk, hogy miért érdemes a gravíroztatás mellett dönteni. Ha te is egyedivé szeretnéd tenni az ajándékaidat, akkor látogass el a gravirkiraly.hu weboldalra!

   1. MÉLYEBB JELENTÉS

A személyre szabott gravírozás mélyebb értelmet ad a már amúgy is nagy meglepetésnek. Azt jelzi, hogy sokáig gondolkodtál ezen, és azt az üzenetet is erősíti, hogy „igazán boldoggá akarlak tenni.” 

gyűrű

   2. IDŐTLEN AJÁNDÉKOK

A gravírozás időtlen, és ugyanúgy, mint a betűk fába vésése, kiváló módja annak, hogy megörökítsd a pillanatot, egy belső viccet, amelyet csak ti értetek, vagy akár egy mérföldkövet, amelyet együtt értetek el. 

fa

   3. AJÁNDÉKBA FOJTOTT SZAVAK

A személyre szabott gravírozás azt az üzenetet közvetíti, hogy ha nem is mondod mindig ki, de fontos helyet foglal el a másik ember a szívedben. Azt mondják, hogy a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak, de úgy gondoljuk, hogy a tettek sokkal nagyobb hatást gyakorolnak, ha hozzáadjuk a „szavakat” is. 

   4. EGYEDI

A középkori családi címerekhez, transzparensekhez és zászlókhoz hasonlóan, amelyek a kastélyok falán lógtak, és büszkén repültek a tornyokból, a gravírozás is az öröklődés és a nemesség erős üzenetét közvetítik. 

kapu

   5. TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A gravírozás a hab a tortán, tökéletes befejezése egy nagyszerű ajándéknak. Azt mondtuk, hogy TÖKÉLETES? Igen, tökéletes! Ha azt gondoltad, hogy nem tudsz többet hozzátenni az ajándékhoz, akkor még nem hallottál a gravírozásról. Add hozzá ezt az utolsó simítást az ajándékodhoz még ma!

A gravírozás bármilyen alkalomra és személynek tökéletes ajándék. Ezzel mindig biztosíthatod, hogy a másik ember különlegesnek érezze magát. Ha te is ki szeretnéd próbálni, akkor látogass el a gravirkiraly.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem