Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért érdemes LED világítást választani 2022-ben?

Már évek óta hallunk a LED- lámpákról, de még így is vannak sokan, akik a hagyományos világítást választják. De ha az újításon gondolkozol, akkor ez a cikk neked való! Ebben elmondjuk, hogy miért érdemes LED világítást választani 2022-ben. Ha a cikk elolvasása után a LED világításra teszed le a voksod, akkor látogass el a ledbenjo.hu weboldalra!

Íme 9 ok, hogy miért válaszd a LED világítást;

1. Költséghatékonyság

A hagyományos lámpák felkapcsolása időbe telik, gyakran felkapcsolva maradnak, mivel kényelmetlen lenne újra és újra megvárni, hogy a fény elérje a teljes potenciálját, amikor szükség van rá. 

A LED-es lámpák viszont azonnal fel- és lekapcsolhatók, így ha valaki elhagyja a szobát, nyugodtan lekapcsolható mert ugyanolyan gyorsan vissza is kapcsolódnak. Ez alacsonyabb energiafogyasztáshoz vezet, a már eleve alacsony energiafelhasználás mellett.

Annak ellenére, hogy a LED-lámpák kezdeti költsége magasabb, az alacsonyabb energiafogyasztásból és a kevesebb izzócseréből eredő megtakarítások könnyen megmutathatják, hogy a befektetés magas megtérülési rátával jár.

világítás

2. Energiahatékonyság

A LED-lámpák energiahatékonyak, mivel kevesebb energiát fogyasztanak a szükséges világítási teljesítmény előállításához.

3. Környezetbarát

A LED-lámpák nemcsak pénzügyi megtakarítást jelentenek, hanem az egészség, a biztonság és a környezet szempontjából is nagyon fontosak.

A meglévő lámpatestek LED-es alternatívákkal való cseréje jelentős hatással lehet a környezetre. A lámpák működéséhez szükséges energia csökkentésével kevesebb káros kibocsátás kerül a légkörbe.

Ráadásul a LED-lámpák nem tartalmaznak mérgező vegyszereket, például higanyt, ahogy a szabványos világítótestek, áramtalanításuk biztonságosabb és méregmentes. Még jobb, hogy a LED-lámpák újrahasznosíthatók, így a felhasználók csökkenthetik a hulladéklerakókba kerülő hulladékot is.

világítás

4. A LED-es lámpák elviselik a meleg és hideg hőmérsékletet

A led lámpák korunk legkényelmesebb világítóberendezései közé tartoznak. Szinte minden lehetséges helyzetben felszerelhetők, és rendeltetésszerűen működnek.

Ellentétben a hagyományos fényforrásokkal, amelyek extrém körülmények között romlanak, a LED-lámpák meleg és hideg hőmérsékletet is képesek kezelni, így rendkívül sokféle alkalmazásra alkalmasak, miközben biztosítják a fénykibocsátást és az élettartam fenntartását.

5. Élettartam

A LED-es lámpatestek hosszú élettartama kulcsfontosságú tényező annak érdekében, hogy a lehető legkorábban válts.

A LED-lámpák felszerelése csökkenti a stresszt, és minimálisra csökkenti a rendszeres lámpatestcserére fordított pénzt.

6. A LED lámpák kicsik és rugalmas kialakításúak

A LED-lámpák kis mérete lehetővé teszi, sokféle alkalmazási területet biztosít. A LED-lámpák jól illeszkednek a kívánt helyre, és megfelelő világítást biztosítanak. A kis méretű izzó csaknem dupláját tudja adni társaihoz képest, miközben energiát takarít meg.

7. Különféle színhőmérséklet-beállítások állnak rendelkezésre

A LED lámpák többféle színhőmérséklet-beállításban kaphatók. A megfelelő megvilágítás és színhőmérséklet óriási változást hozhat a tér hangulatában.

A LED-lámpák általában 3 különböző színhőmérséklet-választékban állnak rendelkezésre: meleg fehér, világos fehér és nappali fehér. De már RGB beállítási lehetőséggel rendelkező LED-eket is lehet kapni.

Minden színhőmérséklet megfelel bizonyos világítási igényeknek, és megfelelő bizonyos környezetekhez.

világítás
8. Tompítási lehetőségek

Függetlenül attól, hogy mennyire világosnak vagy halványnak kell lennie a fénynek, a LED lámpák pontosan megfelelnek az igényeidnek, így ideálisak minden típusú beállításhoz és többfunkciós helyiséghez.

A fényerő-szabályozási képesség kevesebb áramfogyasztást és nagyobb energiahatékonyságot jelent, így megtakarítható a szükségtelen fény és a szükségtelenné vált energia.

9. Kevesebb világítótest

A LED-lámpák nagyobb fénykibocsátásra képesek, mint a többi hagyományos lámpa. Nagy rugalmasságot kínálnak a fény iránya, koncentrációja és eloszlása ​​tekintetében, hogy a szögek széles skáláját lefedjék.

Sok szempontból megéri LED-lámpákat beszerezni, amiket a ledbenjo.hu weboldalon tudsz megtenni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem