Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért fontos a bőrápolás már egészen fiatal kortól kezdve?

A bőrápolás minden életszakaszban fontos! Hiszen amit belül érzünk, az gyakran a külsőnkön is meglátszik. Ezért a bőröddel való kifogástalan törődés, nemcsak a fiatalos és egészséges megjelenésed kulcsa lesz, hanem a belső lelki egyensúlyod és magabiztosságod megléte is. A mindennapos bőrápolási rutin kialakítása és fenntartása a jó küllem része. Vajon hány éves kortól ajánlott kialakítani a bőrápolási rutint? Mikortól lehet bőrápolási termékeket használni? Korosztályok szerint, mely terméket érdemes használni? Biztosan kíváncsi vagy rá te is! A Dermaonline Webáruházzal most összegyűjtöttük neked a fenti kérdésekre a válaszokat! A rendszeres bőrápolási rutinnak nem kell bonyolultnak lennie, de következetesnek kell lenned a kiváló eredmény érdekében!

dermaonline_arcmaszk

Hány éves kortól ajánlott a bőrápolási termékek használata?

A bőrápolás nincs kimondottan életkorhoz kötve. Azonban, ha mondanunk kellene egy számot, hogy mikor kezdjük el, azt mondanánk, hogy minél korábban, annál jobb! Nagyjából 12 éves kor körül kezdhető meg a napi arcápolási rutin alaptermékek használatával: egy arctisztítóval, egy hidratálóval és egy fényvédővel. A pubertásba lépve érdemes az arctisztót lecserélned egy olajredukálóra, ha pattanásoktól, aknéktól szenvedsz.

Mire a 20-as éveidbe lépsz már szokásoddá vált napi rutint, és az öregedésgátló termékeket elkezdheted beépíteni a hétköznapokba. A megelőző intézkedések, amit a 20-as éveidben hozol, segítenek a bőrnek méltóságteljesen megöregedni, miközben késleltetik az öregedés látható jeleinek kialakulását.

dermaonline_bio

Fontold meg az antioxidáns szérumok és krémek hozzáadását az bőrápolási rítusodhoz, hogy a segítségükkel le tudd küzdeni az öregedő bőrt és a kollagén termelés csökkenését.

A 30-as éveidhez érkezve elkezdheted hozzáadni a retinolt tartalmazó terméket az öregedésgátló bőrápolási szeánszhoz. Ezek a kozmetikumok lehetővé teszik a bőr számára a ráncok elleni harcot.

Alapvető dolgok a bőrápolásban

A megfelelő bőrápolási rituálé célja az egészséges bőr tisztítása és fenntartása, a károsodás megelőzése, a belső és külső tényezők elleni védelem, valamint a meglévő károk, bőrhibák helyreállítása. Tehát a reggeli bőrápolási rutinnak tartalmaznia kell olyan termékeket, amelyek védelmet és megelőzést kínálnak, míg az esti rutinnak a tisztításra és a javításra kell összpontosítania. Még azt is tanácsoljuk, hogy bőrápolási rutinod az öngondoskodás és az „Én-idő” részét képezzék, voltaképpen ez idő alatt teljes mértékben magadra tudsz összpontosítani és egy kis kényeztetésben lehet részed a napi nyüzsgés közepette.

dermaonline_kozmetikum

Ha megfelelően gondoskodsz a bőrödről, valamint a korosztályod számára megfelelő rutint alakítasz ki az optimális termékek alkalmazásával, akkor hosszútávon kifizetődő lesz a látvány!

Számos tényező( a bőr típus, a genetika és a környezet) képes befolyásolni a bőr öregedését. Ahogy a bőröd öregszik, mind a tónusában, mind a textúrájában változik meg. Amennyiben képes vagy felismerni ezeket a változásokat, és ennek megfelelően tudsz alkalmazkodni, az optimális tisztító-, hámlasztó-, tonizáló-. és hidratáló- termékekkel, akkor egészséges, gyönyörű bőr lesz a végeredménye, bármely életszakaszban is vagy!

Ha kedvet kaptál a bőrápolási rutin kialakítására, vagy beszereznél, néhány bőrápolási kozmetikumot, akkor bátran nézz fel a Dermaonline Webáruház oldalára, ahol minőségi bőrápolási termékek széles választéka vár! Ha nem tudod, hogyan válassz kozmetikumot a bőrtípusodhoz illően, akkor olvasd el korábbi cikkünket a témában!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem