Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért hasznos a medence festék?

A medencefesték dacol a nevével, ugyanis érdemes róla tudni, nemcsak a medencék festésére használható fel. Kádak, vagy akár nagy tartályok kezelésére, csempék helyettesítésére is szolgálhat, mert igen jó tulajdonságai vannak. Kiszáradása után, szilárd állapotban a festékréteg, elég rugalmas, erős kopás-, és nyomásálló marad. A penész és sós víznek is ellenáll, nem csapódnak ki az ásványi anyagok a medence falára.  Kültéri és beltéri használatra is megfelel, csak utobbinál meg kell oldani a szellőztetést is. A biborfestek.hu weboldalon megtaláljuk ezt a kiemelkedően szuper kezelőanyagot. Ez egy nagyon tartós eljárás lehet, használatával a felületek tovább szépek maradnak. Tisztítása során peddig ellenállóbb lesz a vegyi anyagokkal  és a nap sugaraival szemben is. 

A webshop oldalán, minden kiegészítő termék megtalálható hozzá, amire a festéshez szükségünk lehet, legyen az szerszám, különböző segédeszközök, alapanyagok, vagy munkaruházat. A speciális festék használható az első kezeletlen felületre, de akár az újrafestésnél is, ugyanis a két réteg szépen egybe tud olvadni. A COROR Klórkaucsuk bevonat fehér és kék színben választható az oldalról.  Használatáról például azt is érdemes tudni, hogy műanyag medencékhez is nagyon kiváló. Hengerrel, szórással, vagy akár ecsettel is felvihető, még hígitott állapotában is felhasználható. Csempe helyett, a fűrdőszobákban is nagyszerű megoldás lehet.

Az előkészületeknél be kell tartani a szabályokat ahhoz, hogy elérjük a megfelelő célunkat. Először is a felületet meg kell tisztítani a szennyeződésektől, fát dőrzspapirral, a falat peddig lekaparjuk a feleslegtől, majd következik a portalanítás is. A rozsdamentes fém anyagokat le kell zsirtalanítani, az acélt peddig korróziógátlóval lekezelni. Hasznos tanács, hogy az érdesített felületeket nem kell lealapozni a festés előtt, ilyen lehet a nem nedvszívó anyag. Azokat a felületeket, melyek jó nedvszívók, mindenképpen hígitott festékkel kezeljünk. Nagyon fontos  próbafestést végeznünk, mielőtt neki fognánk a munkálatoknak, mert így sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.  Ha te is ezt a festéket választod, hálás leszel érte, mert nagyon tartós megoldás lehet. Mielőtt bevásárolnál, kérj segítséget a szakemberektől, biztosan segítségedre lesznek. Remélem hasznodra válik a ismertetőm és te is betérsz nézelődni az említett Partnercégünkhöz!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem