Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért ilyen népszerű a Shaggy szőnyeg?

Lakásfelújítás előtt érdemes átgondolni, mivel tudnánk feldobni, újítani otthonunkat. Ilyenkor mindenképpen szóba jöhetnek a különböző kiegészítők lecserélései. Egy igazán szuper szőnyeggel sosem lőhetsz mellé, mivel a jól megválasztott kiegészítő, szinte átvarázsolja a helységet. Ehhez érdemes ellátogatni a szőnyegtextil.hu oldalára, ahol nagy választékot találunk segítségül.

shaggy_1

Manapság a legnépszerűbbek közé tartoznak a shaggy szőnyegek. Partnercégünknél sokféle terméket megtalál, köztük kiemelkedően több típusú ilyen fajtát is. Kerek, kis méretek, nagyobb méretek, futók közül, mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. Típusától lehet: prémium shaggy szőnyegek, exkluzív shaggy szőnyegek, mint a Powder, New York, Fiesta, vagy a 3D szőnyegek bármelyike gyönyörű látványt nyújthat….és még rengeteg másfajta is létezik

Rengeteg színben gyártják, hogy kielégítsék a vásárlók igényeit. Az idő haladtával megfizethető áron juthatunk hozzá. Eleinte gyapjúból készült, de ma már polipropilén anyagból állítják elő. Míg régen a fiatalabb korosztály vásárolta inkább, de mostanra nagyon népszerű lett mindenki számára.

Ez a szőnyeg ma már szinte minden lakásban megtalálható, a 80-as évektől szolgál minket. Hálószobába ágyelőnek, előszobába futókának, vagy éppen a nappalinak is díszes éke lehet. Nagy divat, hogy étkezőkbe, asztal alá is helyezik, így teljes komfortot biztosítva kényelmünknek. Hosszú, puha szőre szinte csiklandozza talpunkat.

shaggy2

 Miért jó választás egy shaggy szőnyeg?

  • Könnyű tisztítani, porszívózni polipropilén anyagát
  • Nagyon látványosak, mutatósak minden helyiségben
  • Rengeteg színben, méretben gyártják
  • Egyszerű és extra mintázatban is készül
  • Vastag, puha anyaga nagyon kényelmes, komfort érzetet biztosít

shaggy3

Mivel ma már a shaggy szőnyegek minden lakásban megtalálhatóak, a stílus és a kényelem tökéletes kombinációját testesíti meg. Gyermekek, felnőttek körében is nagyon népszerű. Stílusos lakások dísze lehet, ha kellőképpen választjuk meg.

Tehát ha lakásfelújítást tervezel, mindenképp látogass el a Webáruház oldalára, hogy egy mesés, álomszerű, szuper szőnyeggel dobhasd fel otthonodat.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem