Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Miért jó az elektromos hinta a kisbabáknak?

Amikor elkezded összeírni mindazt, amire szükséged van a baba érkezésére, a dolgok listája végtelennek tűnhet – üvegek, pelenkák, ruhák, kiságy, pelenkázó asztal, hintaló, babakocsi, autósülés. A hosszú listáról viszont egy dolog biztosan nem hiányozhat; a babahinta. Ebben a cikkben felsoroljuk az előnyeit egy elektromos babahintának, és ha téged is meggyőztünk, akkor látogass el a babamamashop.hu weboldalra!

   1. A méhet utánozza

Kilenc hónapig az anyaméhben való ringatózás után az újszülöttek hasonló hangokra és mozdulatokra vágynak, hogy könnyebben tudjanak alkalmazkodni a világhoz. A babahinták nyugtató ringatása újjáteremti ezt a méhhez hasonló környezetet, hogy megnyugtassa a babát. Keress egy hintát, amely fehér zajt játszik le, és olyan hangokat, amelyek emlékeztetik a babát a tompa hangokra, amelyeket születése előtt folyamatosan hallott.

baba

   2. Állandó mozgásban tartja 

Még azután is, hogy megszokták az anyaméhen kívüli életet, sok baba továbbra is szeret állandó mozgásban lenni – és a babahinta biztosítja a folyamatos ringatást, amely megnyugtatja a babát, amikor nyűgös. Minden babát más-más sebesség és mozgási tartomány nyugtat meg, így a különféle beállításokat kínáló hinták biztosítják a legnagyobb sokoldalúságot.

   3. Szórakoztatja a babát

Sok hintában van beépített lógó játék, ami lenyűgözi és szórakoztatja a babát. Amikor babahintát választasz, ne feledd, hogy az újszülöttek nem tudják megkülönböztetni a finom színkülönbségeket, de láthatják a világos és sötét színkontrasztokat. Így a kontrasztos színű játékokra a baba könnyebben tud összpontosítani – és erősítheti a látását.

baba

   4. Segíthet enyhíteni a kólikát

Minden ötödik baba szenved kólikától: amikor egy egyébként egészséges baba túlzottan sír, és nem lehet megnyugtatni. Sok kólikás csecsemő szülője úgy gondolja, hogy a hinta az egyetlen, ami enyhítheti a baba állandó sírását. Bár a kólika okai ismeretlenek, egyes szakértők úgy vélik, hogy a savas reflux szerepet játszik benne, és a lengőülés függőleges helyzete és a lengő mozgás enyhítheti a tüneteket.

baba

   5. Szülői kart helyettesítheti

A csecsemők szeretik, ha a szüleik karjában tartják és ringatják őket, de nem lehet tartani a babát a hét minden napján, 24 órában. Amikor mást kell csinálnod, vagy pihentetned kell a karjaidat, a babahinta biztonságos helyet jelent, ahova leteheted a babát, ráadásul boldogok és nyugodtak lesznek.

Az elektromos babahintának rengeteg előnye van, mind a baba, mind a szülő számára. Az első pár hónapban nagy segítséget jelenthet! Ha ezek után te is be szeretnél szerezni egy elektromos babahintát, akkor látogass el a babamamashop.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem