Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért jó választás mindig a tunika?

A női ruhák egyik szuper kiegészítője a tunika. Sok féle kapható belőle, akár rövid-, vagy hosszú ujjú változatban is. A ruhatár alapvető eleme lehet, hisz minden korosztály, különböző stílusokból válogathat. A norenstore.hu weboldalán nézelődve, biztosan te is megtalálod a neked legjobban tetsző darabokat.

Anyaga szerint létezik pamut, vagy kötött fajta, hosszabb és rövidebb változatban is. Minden méretben gyártanak harang-, testhezálló-, illetve egyenes szabású modelleket. Ez a ruhadarab hihetetlenül nőiessé teszi a megjelenésedet. A legtöbb darab nagyon jól kombinálható, így az évszakok bármelyikén hasznát vehetjük.

Szinte bármihez felvehető, akár egy jó kis farmerhez, vagy egy egyszerűbb szűk pamut nacihoz is kiváló választás lehet. Az aszimmetrikus, túlméretezett fajtákat, akár még ruhaként is viselheted önmagában. Ez a ruhadarab azzal robbant be a divatba, hogy cselesen elrejti a nem kívánatos test vonalakat. Ilyenek például az ingfazonú, az A -vonalú, és az empire -szabású modellek.

Nyáron inkább a színesebbek hódítanak, de ősziesítheted, ha ezeket jól kombinálod egy sötétebb nadrággal, mert így is igazán szép látványt nyújthatnak. A rövidebb fazonokhoz inkább a bővebb nacik, míg a hosszabb szabásúakhoz a szűkebb aljak mutatnak jól. Öltözékünket feldobhatjuk színes szép karkötőkkel, nyaklánccal, ami jobban kiemeli nőiességünket. Nyáron a fürdőruhák fölé csinos strandruhaként hordani. Ha kicsit vadítóbb öltözéket szeretnénk, felvehetjük egy szép farmersorttal is. Egy öv kiegészítőként, igazán sikkes látványt nyújt. Vannak csipkés, elegánsabb darabok, melyeket egy kalappal is feldobhatsz. A nyári bulikhoz pedig egy hátul csipkés, mélyen kivágott darabbal akár hódíthatsz is. Tehát láthatod, hogy ez a ruhadarab miért divatos annyira, miért is olyan népszerű.

Ha neked még nincs, feltétlenül szerezz be pár darabot, meglátod milyen segítséget ad majd az öltözködésed stílusához. Ez a ruhadarab igazán sokoldalú és praktikus viselet. Régen lenből, vagy gyapjúból készítették, nagyon hosszú volt. Érdekesség, hogy a férfiak is hordták, náluk a hossz a kortól függött, tehát minél idősebb volt valaki, annál hosszabb méretűt hordott. Hát láthatod, milyen ősrégi darab, ezek után elmondható róla, hogy kiharcolta az elismerést.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem