Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért lettek népszerűek a Pandora charmok?

A PANDORA ékszereket egyediség és elegancia tükrözi, a készítők profin vegyítették a modern és a klasszikus stílust. Ezek az ékszerek az évtizedek alatt mindig a kifinomultságot és az igazi nőiességet testesítették meg, nem hiába rajonganak nők ezrei a márkáért még ma is. A Velekey Ékszervilág Webáruházzal közösen összegyűjtöttük neked miért érdemes „charmos” ékszert hordani és választ adunk arra is, hogy miért olyan népszerűek még most is.

velekey_charm

Miért szeretik olyan sokan a charm-ot?

Mint mondják „a stílus örök”, hiszen az éppen időszerű irányvonalak évről-évre izgalmas újítással örvendeztetik meg azokat, akik nagy elfogultsággal merülnek el az ékszer különlegességekkel világában. A 2000-es évek nagy kedvence a roppant különleges, aprócska smukk dúlja fel újra a mindennapjainkat, ami nem más, mint a charm.-az alkotók egy beszédes, találó névvel látták el,nem véletlenül, hiszen a charm a maga bájával azonnal levesz még téged is a lábadról.

A szóban forgó csecsebecse formáját tekintve a medálhoz áll a legközelebb, de sokoldalúság miatt el is tér tőle. Könnyedén díszítheted vele a nyakláncodat és a karkötődet is, sőt, nyáron a bokaláncra is aggathatod őket. A darabszámra korlát mentes, így egyszerre akár több darabbal is ékesítheted láncod. Bármely témára is esik a választásod, a megjelenésünk által keltett lenyűgöző hatást előre borítékolhatod!

PANDORA charm ékszerekkel az önkifejezés merész, egyedi és kreatív lehetőségét valósíthatod meg. Hagyományos ékszerekkel ellentétben sokféleségének köszönhetően naponta változtathatod karkötőd vagy éppen nyakláncod dizájnját. Az alap láncra ugyanis hangulatodnak vagy öltözékednek megfelelően bármikor cserélgetheted a gyöngyöket és függőket az ékszereken. Garantáltan ragyogó és egyedi lesz a megjelenésed.

Melyik karkötőhöz melyik charm tartozik?

A PANDORA márkának három olyan karkötő változata létezik, amelyekhez charmok is tartoznak: a Moments, a Reflexions és a Me. Kialakításuk különbözik, de szerencsére ezeket az ékszereket együtt is viselheted, hiszen nagyon jól mutatnak egymás mellett.

A Moments a PANDORA legkeresettebb, klasszikus kollekciója. Alkotóereje és az emóciók kifejezése miatt lett annyira népszerű, hiszen az általad jól megválasztott moments charmok segítségével életed legkülönlegesebb mozzanatait idézheted fel az ékszerre pillantva. Az alapját három különböző karkötő forma adja, a merev karperec, a kígyólánc karkötő és az állítható karkötő. Bármelyik is tetszik neked, jó, ha tudod, hogy ezüst, rózsaarany és sárga arannyal verzióban is vásárolhatsz.

velekey_ekszer

Ha te inkább a minimalista stílus híve vagy a Pandora Reflections kollekció neked való választás!  Azokat a nőket célozza meg, akik az elegánsabb, kifinomultabb stílust kedvelik. Két irányvonala van a karkötő és choker nyaklánc, amelyek elérhetőek ezüst, rose gold és sárga arannyal bevont változatban is.

Viszont ha nem igazán érzed magad átlagosnak, akkor biztosan igazi egyéniség vagy, ezért a Pandora Me kollekció neked készült. A klasszikus kígyólánc és a merev karperec karcsúbb, finomabb verziói mellet a nagy láncszemekkel ellátott karkötő is fellelhető. A szívednek kedves függő charmok közül akár harmincat is ráakaszthatsz!

Ha bármelyik darabja is elnyerte a tetszésedet, akkor bátran nézz körbe a Velekey Ékszervilág Webáruház honlapján, ahol PANDORA charmok és ékszerek széles választéka is vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem