Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Miért rajong minden nő az ékszerért

Mindkét nem képviselői viselhet egyaránt ékszereket, bár kétségkívül nagyobb részben inkább a nők ragaszkodnak ezekhez a kiegészítőkhöz. Ennek talán az a legfőbb oka, hogy a nők ruhatárukba könnyebben bele igazítják a karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat, s gyűrűket. Öltözéküket feldobják vele kiegészítőként, magabiztosabbnak érzik magukat általuk. Az üzletek polcain, webshopokban is megfigyelhető, hogy szélesebb választékban találhatók meg, mint a férfiak ékszerei, mivel minket nőket egy láthatatlan mágnes húz az ékszerek felé. Mi szentimentálisabbak vagyunk, jobban szeretjük és vágyunk a szépre a férfiakhoz képest. Egy ékszer nem csupán egy ékes kiegészítő, hanem annál sokkal több, nagyon sok jelentést hordoznak, ezért is tudunk nagyon kötődni hozzájuk.

aranydiszkont_ajándék

Kellemes emlékeket hordoz magában

Az ajándékba kapott ékszereknek különleges jelentősége van. Nem a pénzbeli értéke számít, hanem sokkal inkább az eszmei értéke, egy ajándékba kapott nyaklánc, gyűrű, karkötő mindig emlékezteti a viselőjét arra, akitől kapta és arra, hogy mennyire fontos számára. Ez kellemes érzéssel tölti el, és a szemében az ékszer értéke jelentősen megsokszorozódik, nagyon fog kötődni hozzá.

aranydiszkont_fulbevalo

Öltöztet

Az ékszerek hatalmas szerepet játszanak abban, hogy esztétikusabbá varázsolja az emberek kinézetét, feldobja az öltözéket, különösen a nők esetében.Viselőjük magabiztosabbnak, csinosabbnak fogja érezni magát, ruha szetteket nagyon feldobja, így bátran lehet kombinálni őket. Az ékszerek nemcsak, hogy öltöztetnek hanem kifejezhetjük személyiségünket, egyedi stílusunkat is általuk. A karláncok, karkötők nem csak önmagukban, hanem egymással vagy gyűrűvel kombinálva nagyon mutatósak, elegáns megjelenést biztosítanak viselőjüknek, nőiesek. Egy csinos nyári öltözékhez, vagy éppen egy meleg kötött pulóverhez egyaránt illik. 

aranydiszkont_nyaklanc

Sugallni fogja számára, hogy tényleg ismerik őt.

Sokan gondolják azt, hogy ékszer egy sablonos ajándék ötlet, amivel nem lehet mellényúlni, de ez tévedés. Ha egy számunkra fontos személynek olyan ékszert választunk, ami nem passzol az egyéniségéhez akkor hatalmas öröm helyett elképzelhető hogy csalódottságot fog érezni, így viselni is csak ritkán fogja. Egy rosszul kiválasztott ékszerből a meglepett azt fogja érezni, hogy a másik nem is ismeri őt igazán, a személyiségét, a stílusát, így úgy érezheti, hogy csak valamit vettek neki, ami szembe jött velük.

Viszont egy jól kiválasztott ékszer által, ami teljesen egyezik viselőjének személyiségével, érezni fogja, hogy akitől kapta valóban ismeri őt, hogy a másik szánt arra időt, és energiát arra, hogy felkutassa azt az ékszert, ami számára a tökéletes. 

A nők szeretik a csillogást, így a csillogó ékszereket is. Ha szeretnéd Kedvesedet is meglepni egy csodálatos darabbal, akkor látogass el az Aranydiszkont webshopjába és válaszd ki számára a legmegfelelőbbet.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem