Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válassz Asus terméket?

 Az Asus egy megbízható márka

Köztudott, hogy az Asus az egyik legfejlettebb laptopokat készíti a világban, és természetesen évről évre egyre jobbak is ebben. A Tajvani gyártó 1989-ben kezdte el a számitástechnika világát meghódítani, és eddig jó úton jár. Szerencsénkre, igazán jó áron tudunk hozzájutni egy-egy új készülékhez. Kialakításukban pedig mindig a tartósságra ügyelnek, a modern dizájn jegyében.

 asusmarkabolt_kialakitas

Kialakítása és dizájnja

Mint mindenben, amit manapság vásárlunk, fontos, hogy reprezentálja a személyiségünket. Az Asus ebben is nagyon profi. A kicsi kompakt elegáns dizájntól, egészen a vadabb, nagyobb, színesebb gamer dizájnig, biztosan megtalálod a neked megfelelő gépet. Amikor Asus-t vásárolsz, nem kell félned, hogy egy-két év múlva le kell, hogy cseréld. A gyártó belepakolja a legerősebb alkatrészeket egy aprócska helyre, ahol persze a maximális teljesítménynél felhevül a levegő, és amíg más márkák ekkor nem tudják megoldani a hűtést, addig az Asus cooling rendszere biztonságban tartja drága alkatrészeit. Így kimondhatjuk, hogy ez a márka úgy tervezi meg eszközeit, hogy azok szuperül mutassanak asztalodon, miközben aggodalom nélkül élvezheted hosszú élettartamát.

 asusmarkabolt_monitor

Garancia

Az Asus OnlineMárkaboltban már 7 év garanciával tudsz vásárolni laptopokat. Monitorokat, egereket, billentyűzeteket pedig már 5 év garanciával. Ráadásul a webáruház rendelkezik egy szakértői vonallal és segít kiválasztani az igényeidnek legmegfelelőbb terméket.

 

Kényelmes a tanuláshoz és a munkához

Mind teljesítményben mind méretben válogathatsz a kedvedre, hogy megtaláld a tanuláshoz vagy a munkához legalkalmasabb darabot. A laptopok a 13-tól a 17 colig terjedő a cikk írásának idejében 7 különböző méretben választhatók. Az AMD kedvelőinek és az Intel kedvelőinek egyaránt van lehetőség, hogy könnyebbé tegyék a napi teendők elvégzését egy-egy új notebookkal.

 asusmarkabolt_gamer

Támogatja a gamereket

Manapság a gaming hatalmas főszerepet kapott az esport felvirágoztatásával. Az Asus ebben is kiveszi a részét. Azoknak, akik szeretnének egy könnyen hordozható, de még mindig profi eszközt maguknak, anélkül, hogy a gaming élmény csökkenne, akkor nekik érdemes az Asus termékei közt körülnézni. A legszuperebb, hogy ezekkel az eszközökkel nem csak játszani, hanem streamelni és akár grafikus munkákat is lehet végezni.

Jó ár-érték arány

Összegzésként könnyen megállapítható, hogy rendkívül jó ár-érték aránnyal tudunk hozzájutni ezekhez az árucikkekhez. Nézzük csak meg mit is kapunk pontosan. Először is egy megbízható, hosszú élettartalmú gépet, egy olyan dizájnnal, ami képvisel minket, ráadásul akár 7 év garanciával tudjuk megvenni, és persze a leginnovatívabb, legszuperebb, bivalyerős alkatrészekkel felszerelve.

Ha komolyan vásárlásra szánnád el magad, akkor mindenképp keresd fel az Asus onlineMárkaboltot, ahol ráadásul onlinePénztárcáddal spórolni is tudsz egy új eszköz vásárlásánál.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem