Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válassz mosható falfestéket?

Ha a gyerekek állandóan rendetlenkednek, vagy esetleg a házi kedvenceid hagynak nyomot maguk után, akkor érdemes lenne mosható falfestékre váltanod.  A mosható festéket kifejezetten az otthon tisztaságának megőrzésére tervezték, hogy ellenálljon a foltoknak, miközben dörzsölésre is alkalmas, vagyis, ha a folt megragad, akkor a falakat tisztára dörzsölheted, hogy eltávolítsd őket. Ha nincs mosható festék a falakon, a tisztítási folyamat bonyolultabb lehet, sőt több kárt okozhat, mint hasznot. A webba.hu weboldal hatalmas választékából, te is megtalálhatod a kedvenc színedet, amivel felfrissítheted a falaidat!

Mi az a mosható falfesték?

A mosható festék műszakilag fejlett összetételű, amely kivételes foltállóságot és nagy tartósságot biztosít. Ez ideális azoknak, akiknél a háztartásban kisgyerekek vagy házi kedvencek vannak. A mosható tulajdonságok lehetővé teszik a csúnya foltok eltávolítását és a frissen festett megjelenés megőrzését az egész otthonodban. 

A hazai piacon elérhető egyik legjobb ilyen falfesték márka a Jupol. Mindenki számára ideális, mivel több, mint 10.000 színárnyalatban elérhető, ráadásul magas fedőképessége miatt kevesebb festékkel is be lehet fedni egy nagyobb felületet.

Ha pedig fontos számodra, hogy vegyszermentesen élj, akkor jó hírünk van! Ennek a festéknek a VOC-tartalma, ami az illékony szerves vegyületeket jelöli, rendkívül alacsony. Ez nem csak biztonságosabbá teszi a környezetet, de sokkal biztonságosabbá teszi az emberek számára is. Valójában a VOC az egyik fő oka annak, hogy a festék mérgező lehet, és ezek a felelősek a tipikus festékszag és olyan kellemetlen mellékhatásokért, mint a fejfájás, a szédülés és a hányinger.

festés

Megéri a mosható falfesték?

Igen! Tovább tartanak, mint az általános falfestékek, mivel nem kell olyan gyakran javítani őket, és nem kell olyan gyakran átfesteni a falakat. Bár kezdetben drágábbak lehetnek, hosszú távon több pénzt takaríthatsz meg.

Hogyan tisztítsd a mosható falfestéket?

Próbáld meg rendszeresen tisztítani a falakat. Az általános szabály az, hogy háromhavonta, de az otthonodban elég kevesebbszer is, hisz annak falai nem lesznek olyan piszkosak. A rendszeres tisztítás segít megakadályozni a nyomok megjelenését, így kevésbé valószínű, hogy komoly súrolást kell végezned, amely befolyásolhatja a fényezést. 

takarít

Az általános tisztításhoz először egy porszívóval és egy puha kefével távolítsd el a pókhálókat és a törmelékeket, hogy azt ne mosd bele a falba. Következő lépésként vegyél magadhoz egy puha szivacsot vagy rongyot és egy kis meleg szappanos vizet. Ezután mártsd a szivacsot a vízbe, és nyomd ki a víz nagy részét. Töröld át a tisztításra szoruló területeket, és hagyd állni öt percig. Ez segít lágyítani a nyomokat. Ezután ismételd meg ezt, de tiszta vízzel.

Nincs is annál rosszabb, mint egy kopásnyomot vagy foltot látni az újonnan festett falakon, amiket órákon vagy akár napokon át festettél. Ezért is ajánljuk a mosható falfestékeket, amik sokkal tartósabbak és hosszabb ideig megőrzik szépségüket. Ha ezek után te is mosható falfestékre váltasz, akkor látogass el a webba.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem