Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válasszunk egyedi ajándékot?

Az ajándékozás mindig nagy kihívás számunkra, mert szeretteinket, barátainkat olyasmivel szeretnénk meglepni, aminek igazán örülni fog. Ilyenkor kicsit önmagunkat is adjuk, ezért körültekintően kell megválasztanunk, hogy mi mellett döntsünk. Jó ötlet és egyben most egy ideje hódít a gravírozott, személyre szabott meglepetés.

A gravirkiraly.hu oldalán sok lehetőség közül válogathatunk, lehet egy Anyáknapja, Ballagás, Esküvő, Születésnap, Névnap, Legénybúcsú, Leánybúcsú, Nőnap, Valentin nap, Gyermeknap, vagy akár egy győztes sportoló, mindenkinek találunk hozzá illő ajándékot. Először kiválasztjuk az ünnepelthez legközelebb álló terméket, ami lehet fából, papírból, üvegből, fémből, aztán már csak a képet és szöveget kell átgondolni. A sokféle kupáktól kezdve a kulcstartókig, tollakig válogathatunk, ami legmegfelelőbb elképzelésünkhöz. A weboldalon segítenek nekünk úgy is, hogy külön csoportba gyűjtötték a legnépszerűbb termékeket. Ezeket átböngészve ötleteket tudunk meríteni, mi az aminek ismerősünk a legjobban örülne.

Szép lehet egy üvegkockába gravírozott idézet, családi fotó, vagy a kedvesünknek egy kis szívecske, amit 3D-s technikával készítenek el. A képek ilyenkor élethűek lesznek, mintha rárajzolták volna az üvegre. A lényeg mindig az, hogy az aktuális történettel megegyező tárgyakat válasszunk, olyasmit, ami visszatükrözi, hogy kitől is kapta. Hiszen az igazi szívből jövő ajándéknak olyannak kell lennie, hogy róla mindig, mi magunk jussunk eszébe az illetőnek. Jó ötlet lehet akkor, ha kevésbé ismerjük az ünnepelteket, kutakodjunk utána, érdeklődjünk felőle, hogy könnyebben tudjunk döntést hozni.

Persze ebben az esetben, mivel ő is kevésbé ismerhet minket, jobban kell az ő stílusára hagyatkoznunk, hisz a megfigyelésünk ebben fog nekünk segítséget nyújtani. Minden esetre, ha jól átböngésszük a gravirkiraly.hu oldalát, biztosan meg fogjuk találni, amit keresünk. Érdemes átgondolnunk azt is, egy jól megtervezett ajándéknak az eszmei értéke a legfontosabb, és nem az összeg amit ráköltünk. Ha erre hangsúlyt emelünk, meglátjuk, a személyre szóló emlékekkel örök, szívbe markoló emlékeket ültetünk majd el a szívekbe! Érdemes hát időt szánnunk arra, hogy nagyon szuper egyedi ajándékot találjunk szeretteinknek, ismerősöknek, mert az ajándék beszélni fog helyettünk.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem