Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válasszunk elektromos fogkefét?

A fogmosás a szájhigiénia fontos része, ilyenkor távolítjuk el azokat a baktériumokat, amik fogszuvasodáshoz, és különböző fogíny betegségek kialakulásához vezethetnek. Sajnos kevesen ismerik, tartják be a helyes fogmosás technikáit, szabályait. A helyes fogmosási szabályok elsajátítása nem csak a fogínybetegségeket előzheti meg, hanem a fogszati gyulladások kialakulását is. Pedig a helyes fogmosási szokásokat nem nehéz elsajátítani, már kisgyermekkorban érdemes a helyes szokásokat megtanítani. Ha ez nem igazán valósult meg korábban, akkor sem késő. Felnőtt korban érdemes megtanulni az alapokat, hogy fogainkat hosszú évekig meg őrizhessük, szépek és egészségesek maradjanak. Cikkünkben a szájpatika webshopjának segítségével most összegyűjtöttük az érveket, hogy miért érdemes beszerezni egy elektromos fogkefét ahhoz, hogy fogaid maximális ápolásban részesüljenek.

szajpatika_fogkefe

Miért válassz elektromos fogkefét fogaid ápolásához?

Tanulmányok és kutatási eredmények szerint egy elektromos fogkefe sokkal hatékonyabban, eredményesebben tisztítja a fogakat, mint egy hagyományos fogkefe. Elektromos típusa önműködően, magától elvégzi a mosó, sikáló feladatokat, így hatékonyan távolítja el a lepedéket a fogakról. Az elektromos fogkefével történő fogmosásnak ideális esetben minimum 2 percig kell tartania, ahhoz hogy a káros baktériumokat el tudjuk távolítani, így nem tudnak megtapadni tovább a fogzománcon. Nagyszerűen távolítja el az ételmaradékokat, a táplálkozással járó lerakódásokat. Így elkerülhető a fogak szuvasodása, a fogkő kialakulása ami a baktériumoknak a melegágyát jelenti. Nem megfelelő fogápolás következtében ezek a baktériumok, lepedékek elősegítik a rossz szájhigiénia kialakulását, ami egy igen kellemetlen probléma, ami hosszabb távon a fogak elvesztését eredményezheti. Ezeknek a készülékeknek a fejrésze jóval kisebb, mint a manuális (hagyományos) fogkeféké. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben hozzá lehessen férni a fogakhoz, főleg a hátsó fogakhoz, amik talán a legproblémásabbak mind közül. A fej mozgásának köszönhetően a hagyományos eszközhöz képest jóval eredményesebb hatást érünk el, ugyanannyi idő alatt. A fogak maximális tisztítása mellett a fogínyt masszírozza, így nagyobb eséllyel kerülhetők el a különböző fogínyt érintő betegségek kialakulásának kockázata. Szakemberek tanulmányai alapján kijelenthető hogy ezek a rezgő-forgó elektromos fogkefék rövid és hosszú távon egyaránt jelentősen több lepedéket távolítanak el, mint manuális társaik. A fogak tisztítását maga készülék végzi, nekünk csak végig kell vezetni fogaink felületén. Másik nagy előnye, hogy a gyermekek számára is fejlesztettek ki elektromos fogkeféket. Gyermekeink számára is hatékony megoldást nyújt, általa már gyermekkorban lehetőségük nyílik arra, hogy elsajátítsák a helyes fogápolási műveleteket.

szajpatika_fogkefe

Mi alapján válasszuk ki a készüléket?

A boltok polcain, az interneten már széles választékban vásárolhatók meg ezek a készülékek. Így nem csoda, hogy feladják nekünk a leckét, hogy mi alapján válasszuk ki az ideális fogkefét. Kiválasztásánál talán az egyik legfontosabb a minőség figyelembe vétele. Egy prémium minőségű fogkefe kiválasztása hosszú távon hálás lesz. Ezek a prémium kategóriás fogkefék olyan kényelmi funkciókat tartalmaznak, mint a fogmosási üzemmódok. Ezek az üzemmódok specializálódnak az érzékeny fogakra, a fogfehérítésre, akár a fogíny masszírozására is. Fogmosási idő beállítása lehetővé teszi, hogy a fogmosás ne legyen kevesebb, mint 2 perc. Hosszú távon egészséges, lepedék, és fogszuvasodás mentes fogakat eredményez számunkra. A rezgő-pulzáló mozdulatok hatékonyan távolítják el az ételmaradékokat, lepedékeket fogainkról. A friss üde lehelet érdekében segítségünkre szolgál a nyelv tisztító üzemmód. Ezenek a készülékeknek a használatával maximális száj higiéniának örvendhetünk.

Ha szeretnéd fogápolási szokásaidat magasabb szintre emelni, szeretnél hosszú évekig fogszuvasodás mentes, ragyogó fehér fogakat, akkor látogass el a szajpatika.hu webshojába és válaszd ki fogaid, és gyermeked fogai számára az ideális elektromos készüléket.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem