Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válasszunk elektromos kerékpárt?

Az elektromos kerékpár rendszeres használata egyre népszerűbb a férfiak, és nők körében napjainkban, különösen a fő és nagyvárosokban. Nem csoda, hiszen ez egy nagyon kényelmes, komfortos utazási lehetőség. A hagyományos biciklizés jótékony hatása ezeknél a kerékpároknál is érvényesül, kellemes kardio edzés lehet akár a nap kezdetén, vagy a nap végén munka után. Éppen ezért kiválasztásakor legyünk nagyon körültekintőek, és válogassunk minőségibb darabok közül. Cikkünkben a tornado-elektromos-kerekpar.hu webshopjának segítségével összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes beszerezni egy ilyen szuper eszközt.

tornadoelektromoskerekpar_

Ez a kerékpár lényegében egy elektromos motor egy kerékpáron. Az elektromos meghajtása kiegészíti pedálozás közben a kifejtett erőt. Ez lehetővé teszi, hogy a kerékpározás még könnyebben, és kényelmesen menjen, kellemesebb komfort érzetet biztosít, kevésbé fárasztó hagyományos társainál. A két bicikli típus közt, a legnagyobb különbség a dombos részek meg járásán mutatkozik meg. A rásegítést a kormányon elhelyezett vezérlővel lehet szabályozni, egy normál sima úton a 3-5 fokozatok közül érdemes választani. Természetesen sportosabb, merészebb emberek ezeket a fokozatok ki is kapcsolhatják, így a kerékpárt hagyományos üzemmódban használhatja, sokkal kényelmesebben. Az ülése, a felszereltsége sokkal kellemesebb komfortérzetet biztosít, mint hagyományos társai. Az elektromos kerékpárok közül is több félét különböztetünk meg. A városi kerékpárok főként az idősebb korosztályok számára ideális, illetve rövidebb utakra vannak tervezve. Váz szerkezetük jóval alacsonyabb, ami könnyebbé teszi, főként az idősek számára a fel és leszállást. Biztonságos használatot tesz lehetővé a városban. Ezek a modellek rengeteg kiegészítővel vannak felszerelve, amelyek még praktikusabbá teszik őket. Ilyen például a kormányra szerelt kosár, ami remek segítséget nyújt bevásárláskor, a sárvádők, lámpák, akár még tükör is, amely a biztonságosabb közlekedést teszi lehetővé. Ezekkel a modellekkel maximálisan élvezhető az utazás, a bevásárlás is.

kerekpar_terep

A trekking kerékpárokat, már hosszabb utakra fejlesztették ki. Tökéletesen használhatók egy közös családi kerékpáros kiránduláshoz, akár a Balaton körbetekeréséhez sportos egyéneknek. Motorjuk nagyobb teljesítményű, amely a nehezebb terepeken is hű társunk lesz. Egyensúly megtartást figyelembe véve az akkumulátorok közvetlenül a középső váz alatt helyezkednek el, amely szintén lehetővé teszik a biztonságos közlekedést.Mivel ezeknek a kerékpároknak az akkumulátor a lelke, ezért rendeltetésszerű használat javasolt ezeknél a kerékpároknál, hogy az akkumulátorok élettartama is hosszabb legyen. Töltés előtt természetesen nem kell megvárni, hogy az eszköz le merüljön, hanem ha 20% alá merül, akkor már bátran töltőre helyezhetjük, aksijának védelmében.

Ha szeretnéd mindennapi utazásodat kényelmessé, komfortossá tenni, szeretnél biztonságosan közlekedni akár a fővárosban. Ha szeretnéd, hogy egy idősebb, kedves családtagodat biztonságban tudd, akkor látogass el a tornado-elektromos-kerekpar webshopjába és válogass az elektromos kerékpárok széles választéka közül.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem