Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért választják kezdő szakemberek a BLACK szerszámokat????

Sikeresen elvégezted a felnőtt szakképzést, bizonyítványt szereztél s így szakemberré váltál. Ha éppen azon töprengsz, hogy kezdő szakemberként (legyen az autószerelő, festő/mázoló, burkoló, hegesztő) hogyan vághatnál bele a munkavégzésedbe, akár saját vállalkozást indítanál, de nincs kereted még a csúcs árkategóriás szerszámok beszerzésére,  akkor ez a cikk most Neked szól. Cikkünkben a blackszerszam.hu webshopjának segítségével ajánlunk olyan Black szerszámokat, olyan kezdő szakembereknek, akik hosszú életű, nagyon megbízható és minőségű termékekkel hosszú évekig könnyen dolgozhassanak, anélkül hogy vagyonokat költöttek volna az eszközökre. Termékeik nagyon megbízható gépek, hosszú élettartamra vannak tervezve. Minden kisgépre 2, míg a kéziszerszámokra 30 év garanciát biztosítanak. Kiemelkedően figyelnek a termékeknél az ár-érték arányra, s legfőbb céljuk hogy a kezdő vállalkozó szakemberek bennük találják meg a megoldást.  A továbbiakban nézzük is meg, hogy milyen eszközökre lesz szükségetek, ha egyéni vállalkozás indítására adjátok fejeteket. 

Szerszámok, amik nem hiányozhatnak egy autószerelő garázsából sem

Egy autószerelő szakembernek rengeteg szerszámra, felszerelésre lesz szükséges ahhoz, hogy munkáját tökéletesen ellássa. Ám első körben mindent beszerezni lehetetlen. A hónapok, évek múlásával lehet fokozatosan bővíteni a készletet. Most nézzük is meg azokat az eszközöket, amire mindenképpen szükség lesz az elinduláshoz. Egy kezdő autószerelőnek különösen felkészültnek kell lennie az azonnali beavatkozásokra, mint például fékcsere, üzemanyag mérés stb. Ahhoz, hogy első körben az autót diagnosztizálni lehessen szükséges beszerezni egy autóemelő eszközt, mely az egyik alapvető kiegészítője az autós műhelynek. Az üzemanyag méréséhez megvizsgálásához feltétlenül szükséges biztosítani üzemanyag ellátáshoz szükséges eszközöket. Mivel a fékrendszer az autók legfontosabb biztonsági berendezése, ezért nagyon fontos hogy ez mindig megfelelően működjön. Elromlás esetén az autóknál azonnali beavatkozás keretén belül azonnal meg kell javítani, ezért létfontosságú az induláshoz biztosítani fékszerelő készletet, melyben minden szükséges eszköz megtalálható. A fék mellett a motor a másik legfontosabb alkatrész az autóban. Szereléséhez, karbantartásához szükséged lesz motorszerelő szerszámokra.  

Ha hivatásodat a festésben, mázolásban, tapéta felhelyetzésben találtad meg, s szeretnél saját magad ura lenni, saját vállalkozás keretein belül akkor feltétlenül szükséges beszerezned festékkeverő gépet, amivel tökéletesen ki keverheted ügyfeleid számára a legideálisabb színű falfestéket. Nagyobb terű szobáknál, helyiségeknél rendkívül szuper megoldás a festékszóró pisztoly. Elektromos áram segítségével a szórófej felszívja a falfestéket a festékes dobozból. Az erő hatására a spray szórófej kinyomja a festéket, s így végül a fal felületre lehet könnyen fújni. 

Legyen akármilyen építőipari munkád is, a webshopban minden szükséges munkaeszközt megtalálsz. A csempevágó készülékeken át a lamináltpadló vágó, csővágó készülékekig mindent, megbízható minőségben, elérhető áron. 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem