Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mik a tesztoszteron hiány tünetei?

A tesztoszteron a herék által termelt hormon. Ez befolyásolja a megjelenésedet és szexuális fejlődésedet, serkenti a spermiumtermelést és a nemi vágyat, valamint segíti az izom- és csonttömeg felépítését. A tesztoszteron termelés jellemzően csökken az életkorral, a 45 éves és idősebb férfiak körülbelül 40 százalékának alacsony a tesztoszteron szintje. Ha a tesztoszteron termelésed drasztikusan csökken, számos tünetet tapasztalhatsz. Ha neked is egy kis extra segítségre van szükséged, akkor látogass el a mrpotencia.hu weboldalra!

Az alacsony tesztoszteron szint jelei a következők lehetnek:

   1.  Alacsony szexuális vágy

A tesztoszteron kulcsszerepet játszik a nemi vágyban, más néven libidóban. Egyeseknél az életkor előrehaladtával csökkenhet a szexuális vágy, de azok, akiknél alacsony a tesztoszteron szint, drasztikusabb csökkenést tapasztalhatnak.

   2.  Az erekció elérésének és fenntartásának nehézségei

A tesztoszteron segít az erekció elérésében és fenntartásában. Arra utasítja az agy receptorait, hogy termeljenek nitrogén-oxidot, amely egy olyan molekula, amely segít az erekció kialakulásához szükséges kémiai reakciók sorozatának kiváltásában. Ha túl alacsony a tesztoszteron szinted, akkor nehézséget okozhat a szex előtti erekció vagy a spontán erekció elérése, mint például alvás közben.

nadrág

Más egészségügyi probléma is gyakran okozhat merevedési nehézségeket:

  • cukorbetegség
  • pajzsmirigy rendellenességek
  • magas vérnyomás
  • magas koleszterin
  • depresszió
  • feszültség
  • szorongás
  • dohányzás és az alkoholfogyasztás

   3. Hőhullámok

A hőhullámok az alacsony tesztoszteron jelei lehetnek. Ilyenkor azt tapasztalhatod, hogy hirtelen egy meleg érzés fog el, ami közben erősen izzadsz.

   4. Hajhullás

A tesztoszteron számos testfunkcióban játszik szerepet, beleértve a hajtermelést is. A kopaszodás sok férfinál az öregedés természetes velejárója, és bár lehet örökletes, az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkezőknél a test és az arc szőrzete is kihullhat.

férfi

   5. Fáradtság

Az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező férfiak rendkívüli fáradtságról és csökkent energiáról számolnak be. Alacsony tesztoszteron szinted lehet, ha annak ellenére, hogy sokat alszol, folyamatosan fáradt vagy.

férfi

   6. Csökkent izomtömeg

Az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező férfiak izomtömeg-csökkenést észlelhetnek, mivel a tesztoszteron hozzájárul az izomépítéshez is.

   7. Csökkent csonttömeg

A tesztoszteron segíti a csontok képződését és erősítését, így az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező férfiak, különösen az idősebbek, kisebb csont térfogattal rendelkeznek, és érzékenyebbek a csonttörésekre.

   8. Hangulatváltozások

Az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező férfiaknál sűrűn vannak hangulatváltozások. Mivel a tesztoszteron befolyásolja a test számos fizikai folyamatát, ezért az befolyásolhatja a hangulatot és a mentális kapacitást is.

   9. Memória

Mind a tesztoszteron szint, mind a kognitív funkciók, különösen a memória, csökkennek az életkorral. Ennek eredményeként az orvosok elmélete szerint az alacsonyabb tesztoszteron szint befolyásolhatja a memóriát is.

A tesztoszteron szint csökkenése egy természetes folyamat, mégsem szabad elhanyagolni, mivel az az életszínvonal romlásához is vezethet! A mrpotencia.hu weboldalon rengeteg tesztoszteron fokozó közül tudsz választani, hogy teljes életet élhess!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem