Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen egy minőségi konyhafelszerelés?

Minden sütni-főzni szerető ember álma a minőségi eszközökkel feltöltött konyha! Szerencsére a modern világunkban a lehetőségek korlátlanok, így manapság minden kapható, ami a konyhai munkavégzéshez elengedhetetlen, és a sütést- főzést egyszerűbbé, könnyebbé teszi. Az egyetlen nehézséget az okozhatja, hogy a piacon millió fajta konyhafelszerelés van, így azt sem tudjuk, melyiket válasszuk ki a hatalmas kínálatából! Ijesztő, igaz?

Itt jövünk mi a képbe! Az Edényshop Webáruházzal most összegyűjtöttük neked a minőségi konyhafelszerelés ismérveit, és azokat az eszközöket, amelyek kihagyhatatlanok egy jól felszerelt konyhából!

edenyshop_konyha

A konyhában rengeteg eszközre van szükséged, hogy a mindennapi ételt zökkenőmentesen tudd elkészíteni. Az első és legfontosabb alapdarab, ami nem hiányozhat a főzőhelyiségből, az az edény. Érdemes nagyobb, több típust tartalmazó készletet otthon tartani, mert ha rendszeresen főzöl, akkor a fogásoknak valamiben el kell készülniük. Az étel minőségének és ízének szempontjából nem mindegy milyen edények állnak rendelkezésedre! 

A minőség kérdését ne vedd félvállról!

Hajlamos vagy azt gondolni, hogy az egyik fazék ugyanolyan, mint a másik, de ez nem így van! Erre akkor jössz rá, amikor ugyanazt az ételt elkészíted egy jobb minőségű serpenyőben, miután lecserélted a régit. A silányabb típusokba könnyebben odaégetni az ételek, és nem ritka az sem, hogy egyszerűen csak szétesnek darabjaira, ami némi bosszúság mellett akár balesetet is okozhat. Viszont egy minőségi grill serpenyőben a hússütés sokkal egyszerűbb és biztonságosabb lesz.

edenyshop_edenykeszlet

Melyek a színvonalas konyhai eszközök?

Minden kezdő szakács konyhájában felelhető a tapadásmentes-, az öntöttvas- és a kerámia edény is. Továbbá a serpenyő, a tepsi, a konyhai kések és az evőeszközök is az alapfelszerelés részei. Amennyiben a szerencsésebbek közé tartozol, akkor magadénak tudhatsz Berlinger Haus eszközöket is. Amikor berendezed az új konyhát, vagy a régit frissíted, mindenképp ügyelj arra, hogy különféle méretekből állítsd össze a szettet, hiszen a különböző étkekhez más-más lábasra lesz szükség.

Abban az esetben, ha gyakran égeted oda az ételt, vagy főzés során egyfolytában leragad a kaja a fazék aljára, akkor neked tapadásmentes edényekre van szükséged, amelyek használatával megkönnyítheted az ételkészítést. Hogyha rajongsz az olasz ételekért és nagy tészta kedvelő vagy, tetejében pedig soktagú a család: a jókora adagok elkészítéséhez praktikusabb a nagyobb lábas használata. Ellenben a szószokhoz elegendő lesz egy kisebb edény is. Tekintettel erre a minőség mellett figyelembe kell venned a főzési és sütési szokásaidat, ízlésedet és azt is, hogy épp hány fős háztartásról kell gondoskodnod.

edenyshop_etel

A széles termék választéknak köszönhetően te is biztosan megtalálod a számodra ideális felszerelést! Egészében véve az a jó, ha minden típusból rendelkezésre áll legalább 3 különböző méret, így biztosan kéznél lesz az, ami éppen kell az étel kreáláshoz.

Ha épp a konyhádat szereled fel, vagy épp érik a régi/rossz edények cseréje, vagy szeretnél kipróbálni egy minőségi edényt, akkor látogass el az Edényshop Webáruház oldalára, ahol minőségi konyhai eszközök sokasága vár! A kézhezvétel után azonnal indulhat is a kulináris kalandozás!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem