Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen fényeket válasszunk a hálószobába?

Hálószobánk lakásunk megnyugvást, pihenést adó szigete, hisz ide térünk vissza a rohanó világból  megpihenni, feltöltődni. Ezért fontos, hogy nagy odafigyeléssel rendezzük be. A szobánk megvilágítása is kellő figyelmet kíván. A fények megtervezésekor több dolgot is figyelembe kell vennünk. Például a természetes fény mennyiségét, a szoba méretét, a falak színét, valamint az elrendezést is.

Különböző világítási zónákat kell létrehoznunk. Érdemes ellátogatni segítség képen a ledbenjo.hu weboldalra, ahol rengeteg választék vár bennünket. Az első ilyen, a fő mennyezeti megvilágítás. Ennek célja az, hogy megvilágítsa az egész szobát. Erre igazán alkalmasak a LED panelek, melyeket akár gipszkartonba süllyesztve, vagy a felszínre is szerelhetünk. Ha az előbbit választjuk, különböző pontokat is meg tudunk vele világítani. A ruhásszekrény megvilágítását funkcionális megvilágításnak is nevezzük, mert speciális célt szolgálnak.

Ajánlatos itt LED szalagot használni, érzékelő rendszer használatát kéz mozdulatára. A LED panelek alkalmasak még arra is, hogy megvilágítsuk vele gardrób szobánkat is. Van aki még az éjjeliszekrényét is fénnyel látja el. Ha este szeretünk olvasni, egy állítható olvasólámpát is fel kell szerelnünk. Ennek a világításnak nem szabad erősnek lennie, hisz pont a relaxálás a lényege. Este az ember már vágyik elcsendesíteni elméjét, és ebben a fény is nagy szerepet játszik. A dekorációs fénynek a lényege, hogy gyenge homályt biztosítson, akár tévé nézéséhez is. Hálószobánk szép dísze lehet egy állólámpa is, mely fényerőszabályzóval van ellátva.

A fali lámpa pedig kellemes hangulatot biztosít számunkra. Fontos szobánkban a vezérlés elhelyezése is. Általában az ágy mellé is szokták szerelni,  mert kezeléséhez akkor nem kell felkelni ágyunkból. Persze használhatunk távirányítót, vagy mobilalkalmazást is. Mivel a hálónk egy pihenő helyiség, meleg fényeket érdemes használni. Ha ellátogatsz a weboldalra, nagyon sok ötletet kaphatsz.

Tehát érdemes körültekintően megválogatnunk ebbe a helyiségbe a fényeket, hiszen itt szeretnénk feltöltődni, és másnap új erőre kapva, kipihenve neki vágni az új napunknak. Egy kis odafigyeléssel, máris jobb lesz a közérzetünk, energikusabbak és egészségesebbek is lehetünk. A pihenés az egyik legfontosabb testünknek, ahhoz, hogy jó közérzetünk legyen.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem